Spring in Provence

02 mai 2009

Spring in Provence

     Imagineaza-ti Provence primavara…o adevarata calatorie magica pentru simturi. Caldura pe care o simti venind dinspre dealurile scaldate în lumina aurie. Cascadele de flori în culori minunate, care înfloresc si te invita sa le împartasesti veselia. Provence o inspira pe Celine Dion în arta, în versurile ei, în viata personala – si în crearea noului ei parfum, în editie limitata.

     Un parfum care te poarta catre tinutul senin al Provence, mângâiat de lumina calda a soarelui, pasiune si joie de vivre. Peisaje care îti taie rasuflarea, de la muntii semeti pâna la apele marii, de un albastru profund. Acest parfum de primavara surprinde cel mai remarcabil buchet al regiunii Provence.

     Spring in Provence este o compozitie floral-fructata cu accente fresh, în a carei sclipitoare nota de top se armonizeaza fructul pasiunii, bergamota si coriandrul, alintate de adierea calda a vântului. Notele dulci de caprifoi, floare de smochin si mimoza absoluta se împletesc cu aroma delicata a violetei, alcatuind încântatoare inima a parfumului. Magia senzatiilor este echilibrata de notele sublime de ambret si de aura pamânteasca a vetiverului îmbracat în mosc, pentru a crea senzatia delicata si feminina a unei îmbratisari tandre.

     Sticluta lui Spring in Provence este transparenta si are un design contemporan si elegant. Puritatea sticlei scoate în evidenta culoarea parfumului, un verde pastel care aminteste de primavara în Provence. Imaginea imprimata pe cutie evoca perfect peisajul tipc din Provence, un deal înverzit cu maci de un rosu aprins si rânduri de levantica.

     Reclama pentru print este o imagine care o are pe Celine Dion în prim-plan, iar fundalul este un câmp de levantica, simbol clasic al regiunii Provence. O raza primavaratica de soare patrunde printre ramurile copacilor si îi lumineaza chipul bronzat, inspirând o stare de seninatate si joie de vivre, la fel ca parfumul Spring in Provence.

sursa: 2activePR

taguri: parfum, celione dion, spring in provence

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!