advertorial

Cadoul Perfect de Sarbatori

07 noiembrie 2006 | Autor: Raluca Florescu

Cadoul Perfect de Sarbatori

     Nu stii ce cadou sa faci celor dragi de sarbatori sau la ocazii speciale... Nu stii ce le place sau ce le trebuie, nu ai timp sa colinzi prin tot orasul in cautarea cadoului perfect... N-ai talent nici la scris felicitari si totusi, ti-ai dori ca gestul tau sa fie remarcat si darul tau apreciat. Sa le poti face o dubla bucurie: si cand il primesc, si cand il folosesc...

     Gift Card Slimart reprezinta un cadou cu care nu vei da niciodata gres! Cu doar 100 RON le poti oferi momente de rasfat si relaxare, cateva clipe de evadare din stresul cotidian. Sigur se vor simti extraordinar si iti vor aprecia gestul!

     Daruieste-le experienta unica a masajului cu pietre calde intr-un salon de masaj decorat conform principiilor Feng Shui (care le va amplifica starea de bine si de relaxare). O piele delicata si catifelata ca a unui bebelus... aceasta este dorinta fiecarei femei! Indeplineste-i aceasta dorinta cu un tratament cosmetic cu produse pe baza de caviar! Ofera Gift Cardul Slimart partenerei sau partenerului tau, prietenei sau prietenului tau cel mai bun, mamei sau soacrei tale, unei colege sau coleg special, iar ea sau el isi vor putea alege unul din pachetele de servicii de mai jos:

     1) o sedinta de masaj de relaxare si un tratament cosmetic cu manusi cu ultrasunete

     2) o sedinta de masaj cu pietre calde si o sedinta de ultrasunete corporale

     3) un tratament cosmetic cu produse pe baza de caviar si o sedinta de machiaj profesional

     Te asteptam la SlimArt!

Clinica de infrumusetare corporala si faciala SlimArt
Piata Lahovari, nr. 5A, sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: 021/311.87.34, 0726/65.63.96
E-mail: contact@slimart.ro
Web: www.slimart.ro

sursa: SlimArt

taguri: cadou, sarbatori, card, slimart, relaxare, machiaj, masaj

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger