O noua metoda eficienta de epilare

07 noiembrie 2008

O noua metoda eficienta de epilare

     Panasonic a lansat ieri, în premiera pentru piata din România, doua noi produse unice în segmentul Beauty Care: uscatorul de par cu nano-ioni, Panasonic EH2271 si epilatorul cu 3 discuri rotative Panasonic ES2067, pentru cea mai rapida si mai delicata epilare.

     În cadrul unui eveniment exclusivist organizat la celebrul salon Yoko din Bucuresti, invitatele au avut posibilitatea de a experimenta “live” avantajele oferite de produsele si accesoriile Panasonic Beauty Care. Alaturi de cele doua noi produse, întâlnirea “girls exclusive” a fost animata si sustinuta de talentul Mirelei Vescan, make-up artist Rimmel London, care a demonstrat ca Panasonic Beauty Care si gama Rimmel te ajuta sa te faci frumoasa din mers. amfitrionul evenimentului a fost Andreea Berecleanu.

     Panasonic Beauty Care

     Produsele Panasonic Beauty Care sunt proiectate special pentru femeia moderna, al carei timp liber este amenintat cu disparitia. Aceste aparate de îngrijire corporala, pline de stil, va vor ajuta sa va subliniati frumusetea naturala, într-un timp record si cu rezultate exceptionale. Produsele Panasonic din gama Beauty Care va ofera o mobilitate deosebita, atât prin dimensiuni reduse cât si prin independenta fata de sursele de alimentare, majoritatea lor având încorporate acumulatori cu durata mare de functionare. Intotdeauna la îndemâna, ele va vor ajuta sa va simtiti si sa aratati senzational, indiferent de ora sau locul în care va aflati. Mai multe detalii referitoare la cele doua noi produse precum si la intreaga gama Panasonic Beauty Care puteti regasi site-ul http://www.panasonic.ro/beautycare

     Uscatorul de par cu nano-ioni

     Noul uscator de par de la Panasonic va aduce cea mai noua tehnologie utilizata în domeniu, generarea de hidroioni de dimensiuni nano. Astfel, picaturile de apa sunt descompuse în miliarde de ioni, ce se infiltreaza mai apoi în firul de par. Primele avantaje sunt cresterea rezistentei la rupere a acestuia cu 20% si refacerea sa dupa tratamentele de vopsire. Mai mult, noul Panasonic EH2271 ajuta la reducerea cu 75% a matretii si o reducere a efectului de “par uscat” cu 15%.

     Epilatorul Triple Spin

     Noul epilator revolutioneaza prin cele trei capete independente ce acopera 360°, prin miscarea unica pe doua directii, orizontal si vertical. Epilarea este eficienta si foarte delicata, datorita acestui sistem unic de ridicare a firelor de par, indiferent de directia de crestere sau de directia de deplasare.

     Cum decurge epilarea cu spuma?

     Pe masura ce discurile se rotesc, se creeaza un jet de spuma ce determina ridicarea firelor de par care sunt lipite de piele, astfel încât acestea pot fi prinse si îndepartate cu usurinta. Acest lucru îmbunatateste eficienta epilarii si viteza totala a epilarii.

sursa: Echipa de PR

taguri: panasonic, beauty, uscator par nano ioni, epilator,

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!