Noutatile toamnei de la Oriflame

01 septembrie 2012

Noutatile toamnei de la Oriflame

 Pentru inceputul lunii septembrie, Oriflame te rasfata cu crema de corp, mascara, apa de parfum si alte bunatati cosmetice.

 

Cremă hrănitoare de corp pentru piele foarte uscată Happy Skin

Cremă consistentă pentru corp, ce contribuie la calmarea pielii uscate şi aspre. ** Această formulă bogată, cu textură densă şi cremoasă, conţine ulei din seminţe de dovleac, pentru a hrăni şi catifela pielea. În plus, conferă o senzaţie foarte plăcută după aplicare.

Rimel Giordani Gold Supreme Length

Da, te poţi bucura de gene incredibil de lungi şi perfect definite. Noua perie revoluţionară şi formula cu Lisciophere pentru ultra-definire alungesc genele şi le acoperă perfect dintr-o singură aplicare. 

Apă de parfum Giordani Gold

În noua interpretare a apei de parfum Giordani Gold, notele luminoase de mandarină se contopesc divin cu aromele crinului Madonna şi senzualitatea emanată de patchouli. Voluptoasă şi întotdeauna în tendinţe, apa de parfum Giordani Gold este elementul final ce conturează stilul femeii moderne. 

Cremă de corp Giordani Gold

Atingerea parfumată a acestei creme bogate şi luxoase este un adevărat răsfăţ pentru simţuri. Hidratarea, catifelarea şi aroma minunată pe care o lasă în urmă sunt completarea perfectă a experienţei Giordani Gold. 

Cremă de corp cu efect strălucitor Very Me Peach Me Perfect

Oferă-i corpului tău un tratament delicios cu piersici! O cremă de corp lejeră, cu particule strălucitoare şi o aromă proaspătă de piersici. Hidratează, catifelează şi luminează. 

 

Ojă Very Me Nail Graffiti

Creează spărturi în nuanţele îndrăzneţe ale lacului de unghii Graffiti. Aplică peste baza Nail Graffiti, pentru a obţine imediat un efect de crăpături. 

Creion dermatograf pentru buze Very Me

Conturează-ţi buzele! Cremos, cu luciu impecabil şi acoperire medie, creionul pentru conturul buzelor are nuanţe care se potrivesc celor ale rujului Lipmania. Se aplică uşor, pentru un contur perfect.

 

 

 

 

sursa: Oriflame

taguri: crema corp, piele uscata, mascara, oja, unghii, apa de parfum

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!