Natural Vitality - Echilibrul dintre performanta & stil

04 februarie 2009

Natural Vitality - Echilibrul dintre performanta & stil

     adidas va prezinta noul sau parfum vesel si exuberant, Natural Vitality, inspirat de energia si pasiunea pentru sport. Un must-have pentru femeile care vor sa arate si sa se simta bine când se afla atât pe terenul de sport, cât si în afara lui.

     Parfumul vibrant si energic contine arome racoritoare fructate si florale captând în acelasi timp esenta feminitatii si spontaneitatea sportului. Disponibil într-un ambalaj de un mov stralucitor, sticla colorata discret suprinde conturul inspirat de corpul feminin în miscare.

     Parfumul se deschide cu o explozie fructata de litchii asortata cu un impuls olfactiv de frunze de tomate, stabilind astfel tonul ludic si plin de viata. Inima parfumului este o explozie de miresme proaspete si luxuriante de pepene verde si accente florale de osmanthus si floare de lotus, stabilind echilibrul perfect între notele natural florale si cele feminine. Notele de vârf lemnoase de mosc sunt subtile si delicate si scot în evidenta toata energia pozitiva generata de parfum. Noul adidas Natural Vitality este disponibil începând cu februarie 2009 .

sursa: 2activePR

taguri: adidas Natural Vitality, parfum

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!