Muse - Toamna 2010

01 septembrie 2010

Muse - Toamna 2010

Noua colectie Jessica, Muse, prezinta hipnotizantele tonuri luxoase, ce reflecta splendoarea si eleganta creatiilor de toamna. Fiecare culoare in parte te inspira si te aduce mai aproape de muza ta interioara.

Cele 6 muze ale acestei colectii au inserat un strop din propria personalitate, reusind sa creeze astfel o briza de culoare, menita sa iti dezvaluie pasiunea. Scarlet - rosul aprins accentueza indrazneala. Albastrul - Majesty sopteste o aventura de la miezul noptii. Bittersweet - maroul dulce acrisor, reflexia unei frumuseti de toamna, te poarta in locuri unde frunzele plutesc pe pamant. Iar cand te cufunzi in starea de meditare, reflexiile profunde de rosu caramiziu - Crimson Reflections iti readuc la iveala ganduri misterioase. Nu ezita sa te arati intrigata de bruma in nuanta violet – Intrigue,  ce vorbeste despre seninatate. Si, in cele din urma, permite acestui sezon sa dezvaluie posibilitati nelimitate cu verdele Victorian Crush.

Sase muze de toamna
664:  Majesty Blue- Albastru regal
665:  Crimson Reflections- vin de Burgundy
666:  Intrigue – o bruma de violet   
667:  Scarlet – rosu provocator
668:  Victorian Crush – Army Green 
669:  Bittersweet – maro ciocolatiu

DESPRE JESSICA

Exclusiv Cosmetics a adus pentru femeile din Romania tratamentul pentru unghii folosit de starurile de la Hollywood. Jessica, manichiurista vedetelor a reusit sa creeze un sistem complex de tratament si culoare pentru unghii care permite oricarei femei sa obtina unghii sanatoase si frumoase. Incepand cu octombrie 2009, imaginea Jessica Romania este Miki ex K-pital.  
 

sursa: Tomi Tom PR

taguri: jessica, culoare, unghii, oja

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!