Manichiura frantuzeasca stralucitor de alba

31 martie 2007 | Autor: Laura Banica

Manichiura frantuzeasca stralucitor de alba

     Expertii in moda spun ca albul nu se demodeaza niciodata. Clasic si elegant, sic si in acelasi timp modern. Albul este fara indoiala un element cheie intr-o tinuta impecabila.

     In ton cu tendintele, Astor, prezinta acum o noua piesa de rezistenta pentru ca tu sa arati impecabil in fiecare zi. Cu formula unica, de albire, si nuantele foarte naturale, noua gama de manichiura frantuzeasca de la Astor confera unghiilor un aspect stralucitor de alb. Pigmentii sai delicati reflecta lumina intr-un mod cat se poate de natural.

     Inovatia consta in formula 2 in 1 a lacului de unghii, o combinatie ideala intre rezistenta data de continutul de Lycra si agentul unic de albire a unghiilor. Expertul Astor garanteaza o durata de pana la sapte zile pentru noua gama de manichiura frantuzeasca. Rezultatul? Unghiile tale nu au fost niciodata atat de stralucitoare si de sanatoase.

     Noua gama de manichiura frantuzeasca stralucitor de alba - manichiura frantuzeasca la care ai visat dintotdeauna! Produsul se va gasi in magazine din luna aprilie.

sursa: 2activePR

taguri: manichiura, alb, unghii, lac de unghii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!