Lucios sau mat?

19 septembrie 2010

Lucios sau mat?

Tendinţele toamnei ne spun că must-have-ul în materie de unghii este lacul închis la culoare, cu finish mat. Pentru că Rimmel London este întotdeauna în avangarda stilului, îţi aduce ultima inovaţie din gama Lycra Pro: top coat-ul Matte Finish, pe care îl poţi folosi în combinaţie cu oricare dintre nuanţele dark de lacuri de unghii.

Dă frâu liber imaginaţiei tale cu Matte Finish Top Coat! Îl poţi aplica pe toată suprafaţa unghiei sau te poţi juca şi crea diverse modele, care vor surprinde prin contrastul dintre textura lucioasă şi cea mată.

Este mai mult decât un simplu top coat pentru lacul tău de unghii! Experimentează şi joacă-te cu noul Matte Finish Top Coat, inovaţia de la Rimmel London. Special pentru a completa tendinţele, specialiştii în culoare de la Rimmel au creat pentru tine gama Lycra Pro Professional Finish în 5 nuanţe de lacuri. Nu numai că se potrivesc de minune look-ului mat, dar vor arăta perfect în orice combinaţie mat-lucios, un duo cu o rezistenţă de până la 10 zile.

Foloseşte oja Lycra Pro Professional Finish în nuanţa favorită, aplică top coat-ul Matte Finish şi personalizează toamna cu look-ul tău!
 

sursa: 2activePR

taguri: Lycra Pro Professional Finish, oja, lac de unghii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!