Hidratarea pielii începe cu ingredientele naturale

16 octombrie 2011

Hidratarea pielii începe cu ingredientele naturale

Încet, încet toamna îşi face simţită prezenţa, iar pielea noastră are nevoie de răsfăţ şi protecţie suplimentară pentru a-şi recăpăta elasticitatea şi strălucirea. Temperaturile scăzute sunt o adevărată provocare pentru corpul nostru, acestea fiind şi principalii factori responsabili pentru deshidratare, eczeme, bacterii sau infecţii. Tocmai de aceea, pentru a putea trece cu bine peste toate obstacolele impuse de schimbarea de sezon, venim în întampinarea ta cu cele mai potrivite soluţii. Produsele Weleda pentru îngrijirea corpului curăţă, protejează şi reîmprospătează pielea cu ingredientele lor naturale şi pure, care restabilesc şi stimulează capacitatea pielii de a se adapta mediului înconjurător.

Alege extractul de cătină pentru frumuseţea pielii tale!

De ce este cătina albă atât de specială? Ne-am interesat noi pentru tine şi iată ce am aflat: datorită similitudinilor cu lipidele straturilor superioare ale epidermei, conţinutului ridicat de acizi linoleici (acizi graşi nesaturaţi) precum şi datorită rarului acid palmitoleic (APO), uleiul de cătină albă este deosebit de valoros, el susţinând funcţia de barieră a pielii şi calmând pielea iritată. Cu alte cuvinte, folosind cătina albă, pielea va simţi că e din nou vară. În plus, conţinutul ridicat de vitamina E protejează pielea împotriva uscării şi demineralizării. De asemenea, conţinutul ridicat de carotinoide ce conferă culoarea portocalie şi caldă a uleiului, ajută la protecţia împotriva razelor UV puternice şi captarea radicalilor liberi.
Beneficiile miraculoase ale cătinei albe sunt doar unul dintre motivele pentru care trebuie neapărat să încerci cosmeticele naturale si organice de la Weleda, printre care îţi recomandăm:

Crema de mâini cu extract de cătină -  este ideală pentru îngrijirea intensivă a mâinilor, ori de câte ori este nevoie. Crema este foarte repede absorbită de piele şi îţi răsfaţă simţurile cu parfumul său proaspăt de citrice. Uleiul preţios de cătină bio este bogat în vitamina C şi acizi graşi nesaturaţi, care protejează pielea şi unghiile împotriva deshidratării şi pierderii lubrifierii. Uleiul de susan din compoziţie reechilibrează balanţa naturală a pielii, mâinile aspre şi ostenite devenind din nou fine şi mătăsoase. Această cremă de mâini este un produs biologic (organic) ce nu conţine nici substanţe sintetice pentru parfum, culoare şi conservare, nici materii prime pe bază de uleiuri minerale. Preţ: 30,95 lei.

Loţiunea de corp cu extract de cătină - îţi oferă o îngrijire intensivă regenerantă pentru pielea normală şi cu tendinţă de uscare. Este bogată în vitamine naturale şi acizi graşi nesaturaţi, componente de baza ale celulelor umane care refac şi susţin în mod natural stratul protector al pielii. Uleiul de cătină bio folosit în compoziţia loţiunii provine din culturile biodinamice amenajate în Toscana, special pentru Weleda. Pielea câştigă în vitalitate, are un aspect relaxat şi devine vizibil mai fină prin textura cremoasă a loţiunii, a cărei culoare gălbuie este datorată conţinutului natural de carotinoide al uleiului de cătină. De ce iubim această loţiune: este foarte eficientă, organică şi nu conţine substanţe sintetice pentru parfum, culoare şi conservare, şi nici materii prime pe bază de uleiuri minerale. În plus, mireasma proaspătă a fructelor de mandarin, grapefruit şi portocală transformă îngrijirea zilnică a corpului într-o reala desfătare. Preţ: 60,36 lei.

Gelul de duş cu extract de cătină albă organică - conţine vitaminele A şi E, hidratează, hrăneşte şi îţi lasă pielea fină la atingere. Loţiunea de duş revitalizantă stimulează simţurile prin aroma proaspată obţinută din uleiuri esenţiale pure de portocală, mandarine şi grapefruit care asigură buna dispoziţie încă de la prima oră a dimineţii. Pielea este tratată în mod delicat şi în egală măsură hrănită cu uleiuri vegetale bogate în antioxidanţi şi acizi graşi. Compoziţia cremoasă şi delicată a loţiunii are la bază extrase de cătină albă cultivată biodinamic şi ulei organic din seminţe de susan care protejează pielea împotriva deshidratării. beta carotenul şi vitamina din compozitie ajută la regenerarea pielii. Preţ: 47,41 lei.

taguri: crema de maini, catina, catina alba, antioxidanti, uleiuri vegetale,

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!