Ghid pentru sanatatea si frumusetea unghiilor

23 august 2010

Ghid pentru sanatatea si frumusetea unghiilor

Unghii sau bijuterii? Unghiile sunt adesea cele mai frumoase bijuterii... naturale pe care le puteti purta la orice ocazie, in orice moment al zilei. De aceea, unghiile merita toata atentia noastra.
Agentia Porta Communication deschide portile NAILEXPO 2010, in perioada 22-24 octombrie 2010, la World Trade Center Bucharest. Pe scurt, NAILEXPO este singura expozitie specializata de manichiura si pedichiura beauty&medicala, nailspa, nailart si unghii false din Romania. Dedicat deopotriva profesionistilor din domeniu si publicului larg interesat de frumusetea si sanatatea unghiilor, NAILEXPO 2010 va asteapta cu prezentari de tratamente si tehnici de ultima ora in ingrijirea si infrumusetarea unghiilor.
Profesionistilor - incepatori si avansati, le-a fost pregatit concursul NaiLook Award, care cuprinde trei categorii: Nail Art, French Manicure si 3D Design.

Vizitatorii sunt invitati sa testeze serviciile expozantilor si sa participe la tombola cu premii puse la dispozitie de organizatorii NAILEXPO: Porta Communication. Programul de vizitare este 9:00 - 19:00. Mai multe detalii pe www.nailexpo.ro si pe www.portacom.ro.
 

sursa: Porta Communication

taguri: unghii, ingrijire, manichiura, unghii false, nailart, nailexpo

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!