Enchanting by Celine Dion, un parfum care iti va face viata fermecatoare

18 octombrie 2006 | Autor: Ruxandra Bitu

Enchanting by Celine Dion, un parfum care iti va face viata fermecatoare

     "Vreau ca fiecare femeie sa constientizeze abilitatea sa de a aduce lumina intr-o camera<!--topnews-->, de a-si imbogati fiecare minut al vietii cu fantezie, incredere si splendoare."

 

     Aceasta este atitudinea pe care Celine Dion doreste sa o transmita cu noul ei parfum, Enchanting.<!--supernews--> Si a reusit!<!--topnews--> Doua dintre solistele de top din Romania sunt de parere ca parfumul surprinde esenta feminitatii si pune in valoare acea stralucire venita din interior.

 

     Alina Sorescu isi formeaza o parere despre un parfum numai dupa ce il poarta o zi intreaga, pentru a-i putea descoperi povestea, adica toate notele, in special cea de baza. Aceasta reprezinta criteriul in functie de care face alegerea unei arome favorite. "In acest fel imi dau seama daca mi se potriveste cu adevarat. Asa mi s-a intamplat si in cazul celei mai noi aparitii marca Celine Dion-Enchanting. Ador parfumul freziilor, al orhideelor si al lemnului de santal, care ma fac sa ma simt invaluita intr-o aura princiara. Parca simtind esenta ii ascult vocea diafana, dar patrunzatoare. Si devin si eu Enchanting", spune Alina Sorescu.

 

     Monica Anghel marturisteste ca este interesant ca o vedeta sa isi poata lansa propriul parfum. "Si ideal ar fi, cum este si in cazul lui Celine Dion, ca parfumul sa imprumute foarte mult din personalitatea vedetei repective. Eu, personal, daca as lansa un parfum care sa imi poate numele, ar trebui sa fie o combinatie de tunun de pipa, citrice si o aroma foarte puternica. O astfel de aroma caracterizeaza femeile foarte puternice, vesele si cu simtul umorului", apreciaza Monica Anghel.

 

     "Enchanting surprinde acel moment magic in care o femeie se simte cea mai frumoasa si cand totul este posibil." (Celine Dion)

 

sursa: 2activePR

taguri: parfum, celine dion, enchanting

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!