Delicios ca si Jessica

09 august 2004 | Autor: Mihaela Preda

Delicios ca si Jessica

     Jessica Simpson nu doar arata bine, ci cu siguranta si miroase bine. Dovada sta noul ei parteneriat cu Dlish Fragrance Inc., care a ajutat-o sa isi creeze propriul parfum si o linie de cosmetice numita Dessert Kissable Beauty. Conceputa pentru femeile exotice, care iubesc soarele, care se simt bine in pielea lor si pun pret pe mirosul lor, noua colectie contine 13 produse de lux, printre care: parfum, gel de corp, crema de corp, lipgloss, bile spumante pentru baie, gloss pentru corp, pudra de ten si diverse produse pentru intretinerea pielii, toate cu o aroma care, spuen Jessica, imbie la sarutat.

 

     “Mirosul pielii tale te va face sa te simti sexy, sa ai incredere in tine, sa iti doresti sa flirtezi si sa cuceresti pe toate lumea”, a adaugat vedeta.

     Dintre toate aceste produse cel mai mediatizat este, desigur, parfumul, creatie proprie a Jessicai. ”Delicious” este combinatia neobisnuita a celor mai placute esente, de la unt de caramel si esenta de cocos la ciocolata alba si vanilie. Produsul este disponibil, deocamdata, doar in SUA, la un pret de 45 $. Dlish Fragrance Inc. promite insa lansarea, cat mai curand, a produsului, si pe piata europeana. Pana atunci, daca doriti sa aveti acest parfum sau unul din produsele Dessert Beauty, le puteti cumpara online, de pe situl http://www.dessertbeauty.com.

sursa: beautycenter.ro

taguri: delicios, Jessica Simpson, parfum

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!