Cea mai eficienta protectie împotriva transpiratiei

03 iunie 2009 | Autor: Gabi Urda

Cea mai eficienta protectie împotriva transpiratiei

     Astazi marcam începutul unei noi ere în definirea conceptului de confort de înalta performanta, care îti da încredere si îti asigura controlul: adidas prezinta Action 3 Dry Max System.

     Lansat în aprilie 2009 pentru a înlocui gama existenta de deodorante spray si roll-on Action 3 pentru barbati si femei cu una noua, care include acum doua variante suplimentare, revolutionarul sistem Dry Max asigura o protectie sporita, devenind cea mai buna gama de deodorante antiperspirante dezvoltata vreodata de adidas.

     Tehnologie avansata

     Ridicând standardele tehnologiei deodorantelor antiperspirante traditionale, gama Action 3 include doua noi variante suplimentare, special dezvoltate pentru a satisface nevoile de performanta ale atletilor profesionisti – Pro Level pentru barbati si Pro Clear pentru femei.

     Pentru a asigura cu pâna la 40% mai multa protectie împotriva umezelii , ambele variante se bazeaza pe noi descoperiri în domeniul controlului transpiratiei. O combinatie unica de ingrediente antiperspirante active si materiale absorbante depasesc limitele conventionale si reduc umiditatea la nivelul pielii timp de peste 24 de ore.

     Rezultatul: desi depun eforturi mai intense, atletii care folosesc Action 3 au un control mai îndelungat asupra transpiratiei, reducând astfel umezeala si mirosul neplacut. Astfel, ei se vor putea concentra asupra lucrurilor mai importante — sa îsi depaseasca limitele si sa atinga noi recorduri personale.

     Noi variante îmbunatatite

     Ca sa-ti asigure o varietate mai mare si o actiune îmbunatatita, noua gama Action 3 este mai bogata cu doua variante – Pro Level pentru barbati si Pro Clear pentru femei.

     Action 3 Pro Level este alegerea performerilor care îsi doresc excelenta. Pro Level are o formula superioara, mai concentrata fata de celelalte variante, care îl face mai eficace si ofera protectia ideala adidas pe care o presupune regimul unui atlet.

     Toate femeile au fost nemultumite macar o data de petele albe de pe haine. De aceea, adidas a integrat în gama pentru femei o formula care nu lasa urme. Mai mult decât atât, gama pentru femei include acum o noua varianta: Pro Clear. Formula unica a spray-ului antiperspirant Pro-Clear este si mai concentrata în agenti care nu pateaza decât cele anterioare si lasa cu 53% mai putine pete decât spray-ul antiperspirant Intensive pentru femei.

     Noile simboluri adidas: Petr Cech, Deborah Giaoui si Laura Longuet

     Action 3 Dry Max System a fost dezvoltat în parteneriat cu atletii, pentru a asigura nivelul înalt de eficacitate la care ne asteptam cu totii. Petr Cech, portar de renume mondial, care activeaza în prezent la echipa Chelsea FC si la nationala de fotbal a Cehiei, este noua imagine a gamei masculine Action 3.

     Cech povesteste despre experienta sa cu Action 3 Dry Max System: “Profesia mea presupune un stress fizic si emotional constante. Ca sa ma simt perfect stapân pe situatie, îmi trebuie un antiperspirant care sa îmi asigure protectie maxima în orice moment. Pentru ca au colaborat cu atletii, expertii adidas au creat o gama de produse inovatoare, care raspund întrutotul cerintelor mele. Stiu ca ma pot baza pe Action 3 Dry Max System: pentru mine, este aproape imposibil de înlocuit si de aceea îl vei gasi mereu în vestiarul meu.”

sursa: 2activePR

taguri: transpiratie, adidas, antiperspirant

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!