Bronzarea organica

13 ianuarie 2010

Bronzarea organica

Bronzarea organica reprezinta un procedeu profesional de bronzare (se efectueaza numai in saloane), prin care se aplica, prin pulverizare cu un aparat cu turbina HVLP, o solutie 100% organica, ce va colora instant pielea intr-o nuanta naturala. Spre deosebire de alte metode de bronzare (de exemplu, cele pe baza de zahar), aceasta solutie provine din miere de albine.

Astfel, apeland la bronzarea organica, nu risti imbatranirea pielii, aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii. Acest sistem revolutionar de bronzare nu presupune riscuri, nu usuca excesiv pielea si nu provoaca riduri. Mai mult decat atat, eventualele arsuri pe care le poti suferi in urma expunerii intense la soare sunt complet evitate.

Aparatul de aplicare reprezinta, in sine, o inovatie tehnologica. Datorita lui, procedura este foarte rapida, simpla si fara riscuri de aplicare gresita.

Solutia de bronzare se pulverizeaza dupa o metoda speciala pe corp, aceasta intrand in contact cu straturile superioare ale dermei, fara sa intre in contact cu melanina. O singura pulverizare asigura un bronz intens, in doar 15 minute, nefiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la o culoare evidenta. Bronzul dureaza 7-9 zile si are un aspect radiant si luminos.

Bronzul organic este, in fapt, un tratament anti-aging, acesta fiind marele avantaj al noului sistem de bronzare: continutul sau bogat in acid hialuronic, aloe vera, vitamine, ginseng si musetel ii confera proprietati benefice reintineririi si hidratarii pielii. Cei interesati pot beneficia de acest procedeu la salonul Pakua.

sursa: Pakua

taguri: bronzare organica, bronz

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!