Alege crema de maini potrivita!

30 ianuarie 2012

Alege crema de maini potrivita!

Frigul, vantul, apa foarte rece sau foarte fierbinte, detergentii sunt factori care ne ataca mainile, le dezhidrateaza si le usuca. Mai ales acum, cand iarna a venit in forta, ingrijirea si hidratarea mainilor noastre sunt cu atat mai importante.

Farmec va propune patrru variante de crème de maini, din care o puteti alege pe cea care este cea mai potrivita pentru nevoile voastre: Gerovital H3 – crema grasa regeneranta pentru maini, Farmec - Crema pentru maini cu glicerina, Crema pentru maini cu aloe si ceai verde, Crema pentru maini cu miere si galbenele.

Cremă de mâini cu miere şi gălbenele

- Se adresează tuturor persoanelor care au mâini crăpate, deshidratate şi uscate.
- Produsul ajută la regenerarea pielii mâinilor datorită proprietăţilor calmante şi hrănitoare ale mierii şi galbenelelor.
- Mâinile vor deveni mai catifelate, mai plăcute la atingere şi vor fi în permanenţă protejate împotriva frigului, vântului şi împotriva altor factori din mediu care deshidratează pielea.
- Este o cremă foarte uşor de utilizat şi se absoarbe repede în piele.
Beneficii: Pielea mâinilor va fi mai netedă şi mai catifelată.

Crema de maini cu aloe vera şi ceai verde

- Se adresează tuturor persoanelor care au mâinile afectate de diferiţi factori de mediu (frig, vânt, soare) sau de acţiunea detergenţilor. 
- Extractul de aloe vera în combinaţie cu ceaiul de tei au un efect puternic hidratant, antiinflamator şi de cicatrizare.
- Produsul redă hidratarea mâinilor. Pielea va fi protejată şi va avea un aspect neted şi catifelat.

Beneficii: Mâini catifelate, hidratate, protejate pentru un timp îndelungat. Utilizare: Se aplică zilnic, de fiecare dată când este necesar, iar pentru o acţiune mai bună este recomandată utilizarea ei imediat după spălarea mâinilor fără ca acestea să fie şterse în prealabil.

Crema de maini cu glicerina

- Se adresează atât femeilor cât şi bărbaţilor care au mâinile deshidratate din cauza frigului sau din cauza altor factori (apă fierbinte, apă rece, detergenţii din produsele de curăţenie) care afectează pielea mâinilor.
- Produsul te ajută să îţi îngrijeşti mâinile, să previi deshidratarea acestora şi să le redai aspectul plăcut şi catifelat.
- Este o cremă care are un conţinut bogat de uleiuri naturale şi glicerină, ingrediente care conferă pielii un grad ridicat de emoliere şi hidratare.
- Pentru o acţiune în profunzime şi o hidratare intensă se recomandă ca o dată pe săptămână, seara, crema să fie aplicată într-o cantitate mai mare pe mâini, iar apoi mâinile să fie acoperite cu mănuşi de bumbac şi lăsate peste noapte.
Beneficii: Mâini catifelate, hidratate, delicate şi plăcute la atingere.

Utilizare: Se aplică un strat subţire, pe pielea curată şi se masează până la absorbţia completă.

Cremă grasă pentru mâini Gerovital H3

- Produsul face parte din Gama Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan şi este special concepută pentru hidratrarea intensă, emolierea, tonificarea şi protejarea pielii mâinilor.
- Se adresează tuturor persoanelor care au nevoie de o îngrijire specială a mâinilor, atunci când acestea sunt supuse agresiunii agenţilor chimici şi factorilor de mediu.
- Produsul redă frumuseţea şi hidratarea mâinilor datorită ingredientelor active atent selecţionate de hialuronat de sodiu, extract de castraveţi, Vitamina E şi ulei silicon.
- Vitamina E şi concentratul de Acizi Graşi esenţiali nesaturaţi acţionează ca un biocatalizator al metabolismului subsţantelor grase, având rol în menţinerea integrităţii pielii, în timp ce uleiul de silicon formează la suprafaţa pielii un strat protector care împiedică pierderea apei, menţinând hidratarea constantă a mâinilor.
- Prin structura ei lejeră, crema nu lasă senzaţia de film gras la aplicare, pielea rămânând netedă şi catifelată.

Beneficii: Hidratare intensă, emoliere şi protejarea mâinilor.

Utilizare: Se aplică pe pielea umedă, prin masaj uşor, lăsând o senzaţie plăcută de catifelare.
 

taguri: crema de maini, farmec, crema cu galbenele, crema cu aloe vera, crema cu glicerina

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!