Colgate 360, periuta de dinti revolutionara

21 septembrie 2006 | Autor: Claudia Agafitei

Colgate 360, periuta de dinti revolutionara

     Iti doresti dinti sanatosi, un zambet frumos si o respiratie proaspata? Specialistii Colgate gandesc in perspectiva si iti anticipeaza fiecare nevoie! Pregateste-te pentru o experienta revolutionara, 3D - si obtine o curatare superioara a intregii guri cu ajutorul periutei manuale Colgate 360!

     Cercetatorii Colgate au dezvoltat un concept nou si inovator: Colgate 360, periuta de dinti revolutionara, care indepartaza celulele moarte si depozitele de bacterii de la nivelul dintilor, limbii si obrajilor. Proprietatile deosebite ale periutei se datoreaza configuratiei speciale a perilor, care ajuta la o buna curatare a dintiilor, spatiilor interdentare si a gingiilor.

     De asemenea, pe capul periutei, in partea opusa perilor se gaseste o insertie de cauciuc special destinata curatarii limbii si a partilor interioare ale obrajilor, ce contribuie la indepartarea bacteriilor ce cauzeaza respiratia neplacut mirositoare. Mirosul neplacut al gurii este o problema des intalnita, care poate indica o problema a cavitatii bucale si care iti poate afecta viata sociala. Peste 80% din cauzele respiratiei urat mirositoare se datoreaza bacteriilor de pe suprafata limbii. Suprafata limbii este asemanatoare pielii: celulele moarte trebuie indepartate pentru a permite improspatarea si regenerarea pielii. Perierea limbii si a mucoaselor va duce atat la indepartarea bacteriilor, cat si la eliminarea mirosului neplacut al respiratiei.

     Studiile clinice efectuate, au dovedit ca periuta de dinti Colgate 360 reduce cu pana la 72% sangerarea gingiilor, curata cu pana la 40 % mai eficient depozitele de placa interdentara, indeparteaza cu pana la 96% mai eficient bacteriile ce cauzeaza mirosul neplacut al respiratiei si asigura pana la 10 ore de respiratie proaspata.

     Colgate 360 actioneaza eficient asupra intregii guri si iti ofera o experienta complet noua, revolutionara!

sursa: Ogilvy Public Relations

taguri: colgate, periuta, dinti

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!