DENT ESTET este prima clinica stomatologica din România care monteaza aparate dentare invizibile

06 iunie 2007 | Autor: Stela Cristea, consultant PR Headline

DENT ESTET este prima clinica stomatologica din România care monteaza aparate dentare invizibile

     DENT ESTET Clinic a adus în România, în premiera pentru industria stomatologica locala, aparatele dentare invizibile INCOGNITO – un produs revolutionar de corectare a danturii. INCOGNITO înglobeaza o tehnologie germana unica în România.

     Potrivit specialistilor, INCOGNITO ofera avantajele pe care un aparat ortodontic clasic nu le poate avea: pericolul formarii cariilor este cu mult redus, întrucât braketii sunt asezati pe o zona mai putin expusa la carii, în spatele dintilor. Cel mai important este ca aparatul este complet ascuns vederii, astfel sârmele si placutele sunt de domeniul trecutului, iar timpul de purtare se poate scurta.
     Inventatorul acestui aparat, medicul de origine germana Dirk Wiechmann, a pus la punct aceasta tehnologie inovativa care se foloseste de proiectarea pe calculator, astfel încât aparatul se muleaza perfect pe spatele dintilor. Pacientului îi sunt garantate confortul si precizia unui aparat de calitate superioara.

     „În urma cu câtiva ani ridicam neputinciosi din umeri când pacientii doreau sa-si îndrepte dintii, prin mecanisme mai putin vizibile. Multi pacienti au renuntat cu dezamagire la visul de a avea zâmbetul mult dorit, placutele si sârmulitele le stirbeau autoritatea profesionala. Însa tehnologia a avansat, noii braketi INCOGNITO permit folosirea unui aparat dentar confortabil si invizibil. Greu de crezut? Din fericire le port si eu si asteptarile mi-au fost depasite”, – spune dr. Iana Dila, medicul specialist ortodont care a urmat stagiul de pregatire în clinica germana care detine patentul acestei inventii. Dr. Iana Dila are peste un an de experienta în montarea acestor aparate invizibile.

     Pentru a beneficia de acest aparat, utilizatorii pot contacta clinica DENT ESTET, care pune la dispozitie, în exclusivitate, alternativa la inesteticele aparate cunoscute pâna acum. DENT ESTET este singura clinica stomatologica din România care colaboreaza cu laboratorul din Germania.

     Despre DENT ESTET:

     Una dintre cele mai mari si performante clinici stomatologice din România, DENT ESTET, este formata dintr-o echipa de medici cu înalta expertiza în domeniu, care considera cosmetica dentara de înalta calitate o arta. Specialistii DENT ESTET sunt pregatiti special pentru a realiza designul zâmbetului pacientilor lor, având la dispozitie tehnologia de ultima ora care le permite rezolvarea celor mai dificile cazuri.

sursa: Headline

taguri: Dent Estet

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!