Colgate Herbal pentru dinti si gingii sanatoase in mod natural

03 aprilie 2008 | Autor: Claudia Agafitei

Colgate Herbal pentru dinti si gingii sanatoase in mod natural

     Saruri minerale, smirna, musetel si salvie. Bicarbonat de sodiu, lamaie, melisa si eucalipt. Extract de propolis si o combinatie de extracte naturale din plante speciale. Toate numai bune pentru a-ti pastra dintii sanatosi si puternici, ca-n povesti, cu ajutorul gamei Colgate Herbal.

     Povestea castorului

     Era odata ca niciodata un castor vesel si prietenos, care traia in padure si caruia ii placeau foarte mult plimbarile in aer liber. Castorul nostru se bucura de o viata idilica - de dimineata pana seara isi petrecea timpul in mijlocul naturii, fara griji. Toate bune si frumoase, pana intr-o zi de primavara cand castorul se trezi trist dis-de-dimineata cu o durere insuportabila de dinti.

     De suparare, castorul porni in cautarea unui leac, care sa il poata ajuta acum, cand avea atata nevoie. Si cum se plimba el prin padure, deodata isi dadu seama ca poate gasi chiar acolo cele mai bune leacuri naturale. Asa ca, se apuca pe loc de cules musetel proaspat din poienita si smirna de pe scoarta copacilor.

     Multumit de leacurile gasite si continuand plimbarea prin padure, castorul se intalni cu Regina Albinelor, cea inteleapta. Auzind patania castorului, Regina ii darui propolis si-i lauda din toata inima proprietatile miraculoase ale acestuia.

     Mai departe, traversand albia unui rau, castorul se intalni cu un cercetator, care ii povesti totul despre sarurile minerale si despre bicarbonatul de sodiu. Auzind toate acestea, castorul isi dadu seama ca le putea folosi ca leac pentru dintii sai, impreuna cu celelalte comori gasite in padure.

     Cu desaga plina, castorul se intoarse acasa fericit. Ajuns in casuta din padure, castorul isi aduna toti prietenii sa le arate ce adusese din plimbarea lui. Saruri minerale, smirna, musetel si salvie. Bicarbonat de sodiu, lamaie, melisa si eucalipt. Extract de propolis si o combinatie de extracte naturale din plante speciale. Toate numai bune pentru a-i pastra dintii sanatosi si puternici, ca-n povesti!

sursa: Ogilvy Public Relations Worldwide

taguri: pasta de dinti, colgate

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!