Lipoabsorbtia si iontoforeza, alternative la curele de slabire

18 octombrie 2003 | Autor: Mihaela Preda

Lipoabsorbtia si iontoforeza, alternative la curele de slabire

         Cei care au incercat o gramada de cure de slabire sau tot felul de creme anticelulita, fara rezultate, se pot gandi si la alte alternative. Desigur, mai costisitoare, dar ale caror rezultate vor fi vizibile cu siguranta.
Una dintre acestea este lipoaspiratia, de care cu siguranta ati mai auzit. Aceasta este o procedura chirurgicala simpla, prin care tesutul adipos in exces este extras, printr-o incizie.

Operatia poate fi efectuata persoanelor cu varste intre 20 si 55 de ani, cu conditia ca starea sanatatii sa fie buna. In functie de suprafetele ce urmeaza a fi operate, o astfel de interventie dureaza intre o jumatate de ora si 2 ore si costa de la 200 la 1000 de dolari. Spitalizarea dureaza foarte putin, o zi, maxim doua, dupa care pacientul se poate intoarce acasa. Pentru ca rezultatele sa se mentina trebuie insa ca ulterior sa se renunte la stilul de viata sedentar. 

         Iontoforeza este o procedura non chirurgicala, pe care o puteti solicita la multe dintre saloanele de infrumusetare. Se utilizeaza un aparat special de electrostimulare, necesar pentru activarea, in piele, a substantelor anticelulitice. Astfel tesuturile sunt tonifiate. Pentru ca rezultatele sa fie vizibile sunt necesare cel putin 15 astfel de sedinte. Deasemeni pentru a va mentine in forma va fi necesara miscarea, chiar si o jumatate de ora pe zi de plimbare in ritm alert va poate fi de folos.

sursa: beautycenter.ro

taguri: lipoabsorbtie, iontoforeza

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!