Sarbatori fericite!

20 decembrie 2010 | Autor: Meda

Sarbatori fericite!

Ne pregatim de vacanta si suntem in verva. Cautam cadouri, cautam brad, facem prajituri  - Simona face prajituri bune! - gatim bradul (unde e globul ala frumos care-mi place mie?? sper ca nu s-a spart!), bantuim prin magazine dupa rochita de revelion, intram si la raioanele de cosmetice ca nu se poate altfel, ne amintim ca am vazut o palariuta draguta si o pereche de pantofi de care hmmm....ne-am indragostit (eu mereu ma indragostesc de cite ceva din fiecare magazin...). Si pana sa apucam sa-i zicem lui Mos Craciun sa ni le aduca, le cumpara altcineva, deci nu mai bine ni le cumparam noi singure?

Vai, s-a si facut ora 21?? Dar de cind trece timpul asa repede? Dar ce coada mare e la casa, mai stam juma de ora! Ia uite, cel din fata a luat cozonac, sa nu uitam sa trecem si noi pe la magazin. Da, mama face cozonac bun, dar se termina repede, deci mai bine sa avem si cumparat. Si am mai vazut ceva frumos pentru Gabi, dar o sa ma intorc miine, acum s-a-nchis magazinul ala.

Probabil asa ar arata o seara dinaintea sarbatorilor, daca eu si Simona am merge prin oras dupa cadouri. In realitate insa, si eu si ea am fost harnicute si ne-am facut cumparaturile mai devreme anul acesta. Nu de alta, dar zilele dinaintea Craciunului n-ar trebui sa fie atit de agitate. N-ar trebui sa fugim de colo-colo, n-ar trebui sa stam la cozi, n-ar trebui sa lasam totul pe ultimul moment, iar seara de Ajun sa ne gaseasca obositi si stresati. Ar trebui sa fim acasa cu cei dragi, sa impodobim bradul, sa ne bucuram de cadouri si mai ales sa ne bucuram unii de altii. Fara graba. Craciunul nu e o zi. Craciunul e o stare.

Va dorim din suflet sa va bucurati de aceste zile, sa fiti veseli, contagios de optimisti si darnici. Nu uitati sa va puneti o dorinta de Anul Nou! Ah si...fetele, musai sa va faceti frumoase, da? ;)

Va pupam si va dorim Sarbatori Fericite!

Meda si Simona

sursa: beautycenter.ro

taguri: sarbatori, Craciun, 2010

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!