Ce-ai facut in ultimii 5 ani?

12 octombrie 2008 | Autor: Mihaela Preda

Ce-ai facut in ultimii 5 ani?

     Nu-i asa ca si tu a trebuit sa raspunzi cel putin o data la intrebarea asta? In functie de cine te intreaba, raspunsul poate sa difere. De cele mai multe ori insa, interlocutorul se gandeste ca astfel va afla ceva despre tine. Daca un angajator te intreaba asta, va trebui sa enumeri realizarile tale din ultimii 5 ani, astfel incat sa convingi ca nu ai stat degeaba. Daca te intreaba o cunostinta mai veche cu care nu te-ai vazut de ceva vreme, e un fel de a afla daca te-ai casatorit, ai copii, ti-ai schimbat jobul sau ti-ai luat casa, masina, piscina, etc. Oricum ar fi, cei din jur se asteapta sa le enumeri cateva realizari notabile pe care tu le-ai avut in ultimii 5 ani, pentru a-ti da "o nota" in functie de ele.
     Ne-am invatat sa judecam oamenii dupa criterii materiale, fara sa ne gandim daca acele lucruri dau masura unei persoane.

     Ce a facut beautycenter.ro in ultimii 5 ani?

     Nu a strans averi, nu s-a maritat (cum am auzit de curand de ele.ro), nu a trimis newslettere nesolicitate catre utilizatorii.
     A crescut. S-a diversificat. S-a consolidat.

     Am avut placuta surpriza ca unii dintre colaboratorii nostri de mai bine de 3 ani sa ne considere in continuare un partener pentru afacerea lor. 
     Ca si in viata, vine un moment cand te intrebi catre ce te indrepti. beautycenter.ro a crescut semnificativ in acest an, obligandu-ne sa ne gandim serios la viitorul lui.

     Va promitem o schimbare pozitiva pentru anul ce urmeaza!

 

Meda

project manager beautycenter.ro
     

sursa: beautycenter.ro

taguri: aniversare, 5 ani, beautycenter.ro

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!