beautycenter.ro implineste 3 ani!

03 octombrie 2006 | Autor: Mihaela Preda

beautycenter.ro implineste 3 ani!

     Ne-am nascut pe 3 octombrie 2003. Ne-am nascut din dragoste si dorinta. Da, din dragostea pe care o aveam pentru munca pe care o faceam si din dorinta de a face mai mult, de a oferi mai mult, de a dovedi mai mult. A fost greu pina am invatat sa mergem, mai ales ca in jurul nostru sunt atitia "oameni mari", site-uri cu vechime, site-uri care au in spate companii puternice si, implicit, un buget pe masura. Am tinut drumul drept fiindca am stiut ce vrem si am pus suflet in acest proiect, inca de la primii pasi. Am crescut cu fiecare an, poate nu cit altii, dar atit cit sa privim acum in urma cu mindrie. Am incercat sa oferim tot ce ne-a stat in putinta: informatie - cu precadere; raspunsuri - celor care ne-au intrebat; sprijin - celor aflati la inceput de drum.

     Am avut momentele noastre de ezitare, dar numarul celor care ne viziteaza a crescut de la o zi la alta si asta a dat valoare muncii noastre.

     Contrar impresiei multora, nu suntem o echipa mare. Dar suntem O ECHIPA. Entuziasta, hotarita, careia ii place lucrul bine facut. Am incercat sa ne tratam clientii asa cum ne-ar placea noua sa fim tratati - cu profesionalism si cu multa prietenie si am fost deschisi tuturor ideilor si dorintelor utilizatorilor nostri. Poate nu e reteta unui succes nemaipomenit, dar e felul nostru de a fi.

     Multumim tuturor colaboratorilor nostri, multumim celor care ne trimit e-mailuri, celor care ne recomanda prietenilor, celor care ne copiaza - inseamna ca suntem un model bun ;-), multumim Google ca ne indexeaza bine si tuturor partenerilor nostri!

 

Meda

project manager beautycenter.ro

sursa: beautycenter.ro

taguri: beautycenter.ro

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!