beautycenter.ro la 6 ani

06 decembrie 2009

beautycenter.ro la 6 ani

Am implinit 6 ani. Ani frumosi, fiindca tot ceea ce a insemnat beautycenter.ro a fost realizat din pasiune, cu multa munca si cu un simt al responsabilitatii fata de vizitatorii nostri. E un moment pe care noi, echipa beautycenter.ro, il aniversam in fiecare an cu drag. Iar eu personal imi amintesc cu nostalgie momentele in care am implinit 1 an, 2, 3... anii “copilariei ”noastre, practic primii nostri pasi: mici dar intotdeauna siguri.

Imi plac tare mult aniversarile si daca as putea as face un tort imens si le-as oferi celor care ne-au ajutat sa ajungem aici: vizitatorii, companiile colaboratoare, clientii nostri. Sunt insa tare nepriceputa cand vine vorba de asa ceva, asa ca...prefer sa fac ce stiu cel mai bine: sa dezvolt in continuare acest proiect, alaturi de oamenii care cred in el. Avem multe idei de pus in practica, avem experienta, avem incredere in noi si avem ceea ce ne diferentiaza de alte site-uri: profesionalism.

Si pentru ca am trecut deja de anii “copilariei”, avem si un look nou si frumos, asa cum ii sta bine unui site de beauty. Va asteptam sa ne vizitati, va multumim ca sunteti alaturi de noi si va dorim:

Sarbatori fericite, cu multa caldura in suflete!

Meda
project manager beautycenter.ro

taguri: beautycenter.ro, aniversare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!