Craciunul din suflet

20 decembrie 2005

Craciunul din suflet

     Totul incepe in primele zile ale lui decembrie. Primele beculete apar in vitrine, primele globuri in magazine, primele ghirlande luminoase impodobesc bulevardele. Lumea incepe sa bata drumul magazinelor, se agita, cauta, cumpara. Se cumpara orice: de la faina pentru cozonacii de Craciun pina la rochii sofisticate pentru seara de Revelion.
     Unii cumpara cadouri special pentru aceasta ocazie. Altii se bucura daca Mos Craciun, indiferent cum ar arata el, le-ar aduce si lor ceva pentru masa de Craciun.
     Unii impodobesc bradul cu globuri colorate si beteala bogata, altii pun discret, intr-un colt, o crenguta, stiind ca mosul, daca va sa vina, le va lasa cadourile in ghetute.
     Unii petrec sarbatorile avindu-i pe toti cei dragi alaturi, altii ii privesc pe cei dragi zimbindu-le dintr-o poza sau ii asculta la capatul unui fir, la cine stie citi kilometri distanta.
     Totul incepe in primele zile ale lui decembrie. Si daca n-ar fi beculetele, ghirlandele, cozonacii, daca n-ar fi brazii impodobiti si cadourile din seara de ajun, daca n-ar exista nimic din toate astea, sarbatorile ar fi la fel de frumoase pentru fiecare, fiindca frumusetea lor e in sufletul nostru.

Va doresc un Craciun fericit, iar anul Nou sa va aduca tot ce Mosul a uitat sa va lase sub brad... sau in ghetute!

 

Meda

project manager beautycenter.ro

sursa: beautycenter.ro

taguri: Craciun, suflet

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!