Julia Roberts, cap de afis al celor mai frumosi oameni din lume

29 aprilie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Julia Roberts, cap de afis al celor mai frumosi oameni din lume

     Julia Roberts revine pe copertile revistelor, dupa ce in luna noiembrie a anului trecut a nascut gemeni. Actrita zimbeste cum numai ea stie, de pe coperta PEOPLE, in numarul dedicat annual celor 50 cei mai frumosi oameni din lume. Ea este petru a treia oara cind Julia este cover girl, petru revista amintita. 

     Stilista care s-a ocupat de imaginea ei, Genevieve, declara: “Faptul ca a devenit mamica o face sa atinga acel maxim de frumusete pe care o femeie il poate afisa. Este implinita si este fericita, iar asta se vede de departe. “Julia Roberts, in virsta de 37 de ani, are acum doi prichindei care ii umplu viata: Phinnaeus si Hazel, pe care ea si sotul ei, cameramanul Danny Moder, ii adora, pur si simplu.

     Anul acesta, in premiera, People a acceptat votul online. Votul cititorilor a fost impresionant: 500.000 de oameni au decis ca cei mai frumosi oameni ai anului sut Angelina Jolie si Brad Pitt. Din lista celor mai frumosi 50 mai fac parte: Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Lindsay Lohan, Jamie Foxx, Eva Longoria, Heidi Klum, Seal, Penelope Cruz, Matthew McConaughey, Sienna Miller.

taguri: Julia Roberts, frumusete

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!