Expo Mariage promite o nunta de vis

18 februarie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Expo Mariage promite o nunta de vis
copyright: Expo Mariage

     Intre 17 si 19 februarie are loc, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si Palatul Parlamentului (Sala Unirii si Sala Tache Ionescu) Expo Mariage, expozitia cu vanzare unde gasiti tot ce va trebuie pentru nunta. In cadrul evenimentului vor fi lansate colectiile anului 2006 pentru rochii de mireasa si tinute de seara.

     Pe parcursul celor 3 zile de expozitie, din ora in ora au loc prezentari de moda, in sala Tache Ionescu, iar firme de prestigiu precum Estee Lauder si Gett's Hair Studio, vor face demonstratii de make-up si hair-style. Puteti si voi sa le cereti sfatul pentru machiajul sau coafura de nunta.

     Toti vizitatorii primesc si cite un bilet la o tombola, odata cu biletul de intrare. Tombola Expomariage ofera premii la fel de valoroase ca in fiecare an: rochii de mireasa, costume de ceremonie, rochii de seara, accesorii, decoratii pentru sali, etc. Va sfatuim sa cautati si sa cititi cu atentie panourile expuse in mai multe locuri din expozitie, care contin lista premiilor oferite la tombola. De asemenea, catalogul expozitiei, pe care il veti primi la intrare va contine si el aceasta lista.
     Sambata 18 februarie, va fi si un spectacol de focurilor de artificii, oferit de Pyrotechnic Transilvania, incepand cu orele 19.30.

     Orarul expozitiei este urmatorul:

     Vineri 17 februarie – ora 14:00 - ora 20:00
     Sambata 18 februarie – ora 10:00 - ora 20:00
     Duminica 19 februarie – ora 10:00 - ora 17:00

 

Foto: Copyright 2006 beautycenter.ro

sursa: Expo Mariage

taguri: nunta, mariage, expo, mireasa, rochii de seara, rochii de mireasa

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!