Hai sa vorbim ca intre fete...

31 martie 2009

Hai sa vorbim ca intre fete...

     Hai sa vorbim ca intre fete... Cu toate stim ca odata cu venirea primaverii, vremea frumoasa ne face sa ne dorim sa ne imbracam cit mai subtire. Ne dorim de multa vreme sa scapam de hainele groase de iarna si sa ne punem haine lejere si sexy, care ne vin atat de bine. Dar de fiecare data ne hotaram ce sa imbracam in ultimele 5 minute. Nu suntem totdeauna pregatite, mai ales pentru fustitele scurte. Acum nu mai conteaza nici acest aspect pentru ca am descoperit Veet!

     Cremele depilatoare Veet ne ofera picioare frumoase si catifelate in doar 3 minute. Asa ca putem linistite sa alegem imbracamintea care ne place si sa radiem de frumusete.

     Cremele depilatoare Veet reprezinta cel mai rapid si simplu mod de depilare. Cu ajutorul noii formule eficiente, imbogatita acum cu noi ingredieti hidratanti, obtinem in doar 3 minute o piele fina si catifelata. Nu prezinta riscuri: nu te tai si nu te iriti.

     Cremele depilatoare Veet sunt disponibile pentru cele trei tipuri de piele:
Normala: cu lotus si iasomie - 100ml
Sensibila: cu ulei de germeni de grau si flori de orhidee (disponibila la 100ml si la 400ml)
Uscata: cu unt de shea si flori de crin - 100ml

     Cremele depilatoare Veet se aplica cu ajutorul spatulei astfel incat toata zona ce se doreste a fi epilata este acoperita; se lasa sa actioneze timp de 3 minute in cazul cremelor pentru piele normala si uscata si 5 minute in cazul cremei pentru piele sensibila, dar nu mai mult de 6, respectiv 10 minute, apoi se indeparteaza crema cu ajutorul spatulei si se clateste pielea cu apa.

     ATENTIE! inaintea folosirii produselor se testeaza reactia pielii pe o portiune mica de piele. Daca nu exista nicio reactie adversa puteti incepe depilarea.

sursa: WMP PR Agency

taguri: veet, epilare, crema

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!