La Redoute lansează catalogul primăvară-vară 2011

21 februarie 2011

La Redoute lansează catalogul primăvară-vară 2011

Colecţia La Redoute primăvară-vară 2011 propune patru trenduri ofertante, la care orice femeie poate „adera” cu uşurinţă. Fiecare direcţie răspunde unui tip de personalitate oferind oricărei fashioniste idei de look-uri tailored made.

Tendinţele colecţiei La Redoute sunt şi în acest sezon puternic ancorate în stilul de viaţă urban, axându-se pe look-uri lejere care oferă libertate în mişcare. Cu toate acestea, elemente cheie precum imprimeurile florale, liniile clasice şi transparenţele potenţează feminitatea şi scot la lumină latura senzuală a ţinutelor.

Colour Splash, look-ul vedetă al acestui sezon, care şi-a câştigat pe bună dreptate locul pe coperta catalogului La Redoute, reprezintă o explozie de culori în fiecare ţinută! Până şi accesoriile, precum sandalele, curelele sau eşarfele îmbină o multitudine de nuanţe. Albastru, galben, mov, turcoaz şi lila sunt numai câteva dintre culorile care se regăsesc în ţinutele ce aparţin tendinţei numită sugestiv Colour Splash.

Urban Minimalistic reprezintă curentul vestimentar care a apărut datorită necesităţii femeilor active de a emana eleganţă prin ţinutele lor dar în acelaşi timp de a se simţi confortabil în acestea. Urban Minimalistic înseamnă linii care cuceresc prin simplitate, non culori şi nuanţe pastelate însoţite de accesorii discrete care întregesc ţinutele.

City Safari se defineşte prin nuanţe de  kaki, bej, maro şi imprieuri cu forme inedite. Piesele de rezistenţă sunt sandalele romane care, purtate pe timp de zi cu o rochie vaporoasă, vor crea un look citadin ce nu va trece neobservat. Iar pentru a adăuga un aer de feminitate ţinutelor safari, sandalele cu toc de lemn sunt un must wear.

Romantic Vintage sau ţinute cu patina timpului, mereu actuale. Şi în acest sezon, designerii La Redoute au făcut o incursiune în trecut pentru a aduce în prezent croieli care emană o feminitate aparte. Aerul romantic ale acestui tip de ţinute este dat de imprimeurile florale în culori calde.

În plus faţă de moda feminină, noul catalog La Redoute primăvară – vară 2011 prezintă cele mai noi tendinţe în materie de modă pentru bărbaţi, copii şi decoraţiuni pentru casă.

Catalogul La Redoute primăvară – vară 2011 este disponibil în magazinele de presă din centrele comerciale, dar poate fi comandat şi gratuit pe site-ul: www.laredoute.ro sau telefonic la 021.321.55.22.
 

taguri: la redoute, look, trend, moda, fashion, catalog, Romantic Vintage, Urban Minimalistic, City Safari

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!