Fashion Art Party semnat Adrian Oianu

10 octombrie 2006 | Autor: Catrinel Chiriac

Fashion Art Party semnat Adrian Oianu

     Joi, 12 octombrie, are loc în clubul Embryo, primul Fashion Art Party în România, în cadrul caruia designerul Adrian Oianu propune o noua îmbinare între video-art si fashion.

     Fashionul românesc este pe cale sa-si reinventeze formulele, atitudinea si discursul. Designerul Adrian Oianu propune în premiera absoluta un concept inedit în moda româneasca: Fashion Film. Este vorba de o fuziune între fashion si arta contemporana, concretizat în trei mini-filme de aproximativ 3 minute, care vor fi proiectate joi, 12 octombrie, ora 20.30, în clubul Embryo. Asociat exclusiv catwalk-urilor si showroom-urilor, fashionul se strecoara astfel temporar în afara spatiilor consacrate pentru a se apropia, în viziunea lui Adrian Oianu, de arta, punând în prim plan conceptul si discursul despre moda.

     Întors în tara dupa o absenta de 11 ani din moda româneasca, Adrian Oianu a prezentat o prima colectie personala în vara acestui an. „I live again” a fost titlul semnificativ, de altfel, al acestei colectii minimaliste, inspirate din viata printesei Ileana a României.
     Adrian Oianu pregateste acum lansarea noii sale colectii, care va avea loc la sfârsitul lunii octombrie.

taguri: Fashion Art Party, Adrian Oianu, moda, stil

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!