Portocaliu, gri și maro

28 ianuarie 2013 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Portocaliu, gri și maro

 În garderoba mea, am paltoane de diverse nuanțe, dar parcă preferatul meu este cel pe care îl port în acest articol. Parcă este în contrast cu tot ceea ce este în jur în acest sezon friguros. Mă refer la acele eterne nuanțe cenușii de care nu se plictisesc bărbații. Pentru această ținută am ales să port mai multe  nuanțe de portocaliu (o alegere pur personală).  Înainte să spui ceva imaginează-ți că în locul portocaliului putea să fie gri, maro sau albastru.

 
Orice ținută pe care o public pe blog o poți personaliza cum dorești după bunul tău plac. Da îmi place culoarea, dar asta nu înseamnă că nu poți învăța nimic de aici. Adică îți extragi ceea ce îți place precum:  o combinație de culori, o anumită textură, cum să porți un anumit articol vestimentar, etc.
 
Am mers pe tonalități diferite de portocaliu pentru că era prea plictisitor să am trei articole apropiate ca și culoare la layering (haina, pulover și cravată). Am făcut un echilibru în ținută pentru că am stins culoarea cu o nuanță neutră. Nuanța neutră în cazul de față este griul și maroul. Aș fi ales și o batistă din buzunar, dar majoritatea dintre ele se asortează  la  această cravată tricotată.
 
Haina de la  H&M.
 
Puloverul de la Debenhams.
 
Cravata de aici.

 

sursa: Stilmasculin.ro

taguri: garderoba, masculin, portocaliu, maro, palton

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!