Cum, de ce si cand se poarta maieul

14 februarie 2011 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Cum, de ce si cand se poarta maieul

Un aspect neplăcut este atunci când unii bărbații care sunt la costum și la gulerul cămașii, se vede tricoul. Multe lume face confuzie între tricou sau maieu când sunt nevoiți să poarte ceva sub cămașă. Bărbații poartă maieul din diverse motive precum confort, igienă și căldură. Unii, tratează maieul ca și o lenjerie intimă iar alți îl lasă la vedere când poartă camasa.

Când ești la un eveniment important, ultimul lucru pe care vrei să-l vezi, este să apară urme de transpirație pe cămașa ta. Pentru că tu vrei să atragi atenția asupra vestimentației și stilului tău, nu peste lenjeria ta intimă.

Maieul este util în sezonul călduros, deoarece are rolul de a absorbi transpirația precum și-n cel friguros când ne ține de cald. Unul dintre avantajele importante ale maieului este faptul că îți protejează hainele noi de contactul cu transpirația. Maieul este recomandat persoanelor care transpiră excesiv.

Maieul se găsește în mai multe variante precum cel cu decolteul rotunjit, în V, cu bretele și mai este varianta care vine mulat pe corp. Modelul cu decolteul rotunjit este între tricou și maieul obișnuit. Avantajul acestuia este că nu sare  în evidență când gulerul cămășii este deschis. Mai este un model cu mânecă lungă care are rolul de a ne proteja de frig, dar lungimea mânecilor nu trebuie să depășească pe cea a cămășii.

Dacă într-un mod accidental îți expui maieul, el trebuie ales în aceași nuanță cu cămașa.

Atenție la nuanța maieului deoarece dacă este de o nuanță închisă, acesta se poate vedea prin cămașă. Cea mai potrivită culoare este albul.

Materialul cel mai potrivit, este bumbacul. Desigur mărimea acestuia trebuie să fie potrivită nici prea mare nici prea mic.

Voi ce preferați să purtați, tricou sau maieu?
 

sursa: Stilmasculin.ro

taguri: masculin, stil, maieu, tricou

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!