INTENSE INSTINCT- O experienta parfumata extrema

22 martie 2007 | Autor: Laura Banica

INTENSE INSTINCT- O experienta parfumata extrema

     O varianta puternica a parfumului emblematic INSTINCT, semnat David Beckham: INTENSE INSTINCT<!--topnews-->. O editie limitata de neuitat, intensa si efervescenta. Profitati de moment! Acum ori niciodata!

     INTENSE INSTINCT porneste cu o nota puternica, pentru ca apoi intensitatea sa creasca. Notele efervescente de pepene rosu tinut la rece, lamaie intepatoare si ghimbir aromat sunt amplificate de nota de mijloc, de un verde luminos, care impleteste coriandru, cedru si frunze de violeta, culminand cu o baza intensa, lemnoasa de cedru alb si tek, intarita de o aroma senzuala de mosk.

     Flaconul apei de toaleta INTENSE INSTINCT reflecta designul contemporan, purist si neted INSTINCT, cu o schimbare de perspectiva, evocand stilul personal sofisticat al lui David Beckham. Sticluta de un rosu aprins, cu o baza fatetata distinct sub forma unui diamante si simbolul Beckham fac din INTENSE INSTINCT un parfum de colectie in adevaratul sens al cuvantului.

---galerie---

     Spiritul intens al experientei este personificat de vizualul captivant al lui David Beckham in sine. Apa de toaleta INTENSE INSTINCT – o editie limitata ce nu trebuie pierduta, intr-o varianta concentrata, foarte cool a temei INSTINCT, in flacoane de 30ml si 50ml.

     Preturi
     Intense Instinct EDT 30 ml - 100.29 RON pret de raft recomandat
     Intense Instinct EDT 50 ml - 137.44 RON pret de raft recomandat

sursa: 2activePR

taguri: INTENSE INSTINCT, David Beckham, parfum

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!