Versatilitatea butonilor coloraţi

03 iunie 2011 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Versatilitatea butonilor coloraţi

Am fost sâmbătă la nunta unui fost coleg de facultate şi aproape toată lumea purta butoni sobri sau lucioşi. Din păcate, singura utilitate a lor a fost de a ţine manşeta cămaşii încheiata şi nu de a înfrumuseţa tinuta prin stil şi coloristică.

Nu înteleg de ce teama asta de exprimare şi de a alege a fi comun, mai ales că butonii au şi rolul de a fi decorativi.

Butonii despre care vreau să notez reprezintă o pereche foarte versatilă. Încearcă să porţi butonii la alte nuanţe de cămăşi nu doar la cele albe pe care le poartă majoritatea. În primul rând, vreau să uiţi de ideea că butonii se poartă doar la costum deoarece butonii sunt printre puţinele bijuterii care ne ajută să ne exprimăm personalitatea.

Butonii de mai jos se pot asorta la nuanţe de galben, roşu, gri, albastru, mov, verde, negru şi roz. Cine ar fi crezut că un singur buton se poate asorta la opt nuanţe? Nuanţele se pot regăsi pe cămaşa, ac de cravată, cravată, papion, batistă de buzunar, curea, costum, sacou sport, pantaloni, şosete şi încălţăminte.

Eu i-am asortat la şosete şi pantaloni. În plus, mi-am rulat manşeta pantalonilor pentru a mai da încă un detaliu care se asortează la întreaga ţinută. Pata de roşu de pe butoni am asortat-o la dungile roşii de pe cămaşă, iar cea gri şi albastră la curea.În plus, butonii sunt asortaţi şi la cravata tricotată din mătase.

Concluzie: O simplă pereche de butoni, asortată la întreaga ţinută. Butoni au fost asortaţi la pantalonii chino, cămaşă, cravata tricotată din mătase, curea şi şosete.

Aceşti butonii se pot găsi pe Stil Masculin şi costă 120 de lei. PENTRU FIECARE PRODUS ACHIZIŢIONAT, OFER CONSULTANŢĂ GRATUITĂ TIMP DE 30 DE MINUTE.

Aceste preţuri nu includ transportul. Cei care locuiesc în Cluj, pot beneficia de transport gratuit, comanda fiind livrată personal.

Pentru alte detalii, ma puteti contacta pe laci@stilmasculin.ro şi la tel:0742.150.705

Fotografiile au fost de realizate de Lirca Lucian.
 

sursa: Stilmasculin.ro

taguri: butoni colorati, camasa, cravata

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!