adidas dezvaluie noul echipament LA Galaxy

13 iulie 2007 | Autor: Cristina Dumitru

adidas dezvaluie noul echipament LA Galaxy

     adidas si LA Galaxy, Major League of Soccer (MLS) au lansat noul echipament al echipei Galaxy si noul logo pentru sezonul 2007. Acesta este primul re-branding pe care franciza l-a realizat in cei 12 ani de istorie, o data cu recenta achizitie a vedetei internationale de soccer, David Beckham. adidas si LA Galaxy au lucrat indeaproape cu SME Brands pentru a dezvolta noul logo. LA Galaxy va debuta in noul echipament in meciul impotriva echipei Chelsea FC, din cadrul competitiei World Series of Football, din 21 iulie la The Home Depot Center din campusul Universitatii din California - Dominguez Hills in Carson, Calif.

     “Ne-am dorit un look clasic si curat care sa treaca de testul timpului, ceva ce generatii de jucatori si fani sa poarte cu mandrie in teren si in afara lui”, a declarat Presedintele si General Managerul LA Galaxy, Alexi Lalas. “Ne-am straduit sa cream un echipament cu un ochi spre viitor si o amprenta a trecutului. Cu adidas si SME am fost capabili sa obtinem toate acestea si chiar mai mult”.

     Noul echipament adidas are pe jerseul cu doua stele brodate reprezentand cele doua cupe MLS, creasta de “Quasar” a LA Galaxy ca o emblema, alaturi de cele trei dungi adidas pe maneci. Echipamentul subliniaza de asemenea noile culori ale echipei LA Galaxy, bleumarin, auriu si alb.

---galerie---

     “Quasar-ul reprezinta inima unei galaxii si genereaza o lumina si energie incredibile”, a adaugat Lalas. “Creasta noastra arata un Quasar stralucind puternic pe cerul albastru al Californiei. Lumineaza initialele “LA”, folosite global ca referire la Los Angeles, Orasul Ingerilor. Culoarea aurie onoreaza istoria remarcabila a echipei si traditia in Golden State”.

     Presedintele AEG si CEO Timothy J. Leiweke, Comisarul MLS Don Garber, Antrenorul LA Galaxy Frank Yallop si Lalas il vor prezenta pe David Beckham in echipamentul sau personalizat pentru LA Galaxy, astazi,13 iulie, la 10 am PT, in timpul prezentarii oficiale la The Home Depot Center.

     “Suntem incantati sa fim parteneri cu LA Galaxy, MLS si David Beckham intr-o perioada atat de excitanta pentru soccerul American”, a spus Antonia Zea, Head of Soccer pentru adidas America. “Cererea globala pentru noul echipament Galaxy este un indicator puternic al relevantei ca MLS, echipele si atletii sai construiesc la scara globala”.

     adidas a folosit ultimele tehnologii pentru echipamentul Galaxy inclusiv ClimaCool™ si tehnologiile FlowMapping™, care permit caldurii si transpiratiei sa iasa din corp si este demonstrat faptul ca reduc oboseala si deshidratarea. Jerseul prezinta tehnologia ForMotion™, realizata astfel incat sa se potriveasca pe corpul unui atlet in miscare printr-un design tri-dimensional si prin aplatizarea cusaturilor pentru a reduce iritatiile.

     Gama oficiala de produse licentiate adidas LA Galaxy include un echipamente replica pentru meciurile de acasa, echipamente pentru jocurile in deplasare si jerseuri de antrenament ($65), ca si o varietate de alte articole de imbracaminte, disponibile la principalii retaileri incepand cu 11 iulie 2007. adidas este sponsorul si furnizorul oficial al tuturor celor 13 echipe din Major League of Soccer, ca urmare a parteneriatului pe termen lung semnat intre adidas, MLS si Soccer United Marketing in 2004.

sursa: 2ActivePR

taguri: adidas, beckham, look, sport

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!