Noile deodorante Mennen Speed Stick Power of Nature

15 august 2006 | Autor: Claudia Agafitei

Noile deodorante Mennen Speed Stick Power of Nature

     Ce fel de tip esti? Activ, Efervescent, Fresh sau Sportiv? Care parfum ti se potriveste cel mai bine? Ce fel de deodorant te inspira? Mennen Speed Stick Power of Nature te ajuta sa iti gasesti parfumul potrivit, in functie de personalitatea ta. Avalanche, Volcano, Cyclone sau Lightining sunt cele 4 noi provocari inspirate din forta naturii, pe care Mennen le-a pregatit pentru aceasta vara.

     Iti plac competitiile, intrecerile pe skateboard si sporturile extreme? Esti tipul Avalanche – increzator in propriile forte, care incepe orice actiune cu mult calm si o duce la bun sfarsit in mod exuberant. Menen Speed Stick Avalanche deodorant este solutia perfecta pentru un tip cool si activ, ca tine.

     Nimeni nu stie sa se distreze mai bine ca tine! Petreceri dupa petreceri, cluburi, piscina... Este clar ca firea ta efervescenta are nevoie de un deodorant pe masura! Mennen Speed Stick Volcano este solutia, oferindu-ti protectie maxima impotriva transpiratiei!

     Pari introvertit si de obicei prietenii te cred solitar? Nimic mai gresit! Nimeni nu banuieste ce forta se ascunde in tine! Mennen Speed Stick Cyclone iti ofera exact senzatia de prospetime de care ai nevoie. Mirosul puternic, concentrat te face cu usurinta remarcat.

     Preferi paintball-ul si o cursa cu motocicleta? Esti un tip puternic care are nevoie de un parfum puternic, intens. Mennen Speed Stick Lightining iti ofera un parfum natural, racoros, cu efect imediat.

     Noile deodorante Mennen Speed Stick Power of Nature sunt inspirate din puterea naturii, ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei si lasa pielea uscata si catifelata. In plus, fiecare varianta are un parfum creat special pentru “tipul” din tine.

     Pret recomandat: 7,39 RON

sursa: Ogilvy Public Relations Worldwide

taguri: Mennen, Speed Stick, parfum, competitie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!