Cum să te îmbraci la prima întâlnire

13 mai 2012 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Cum să te îmbraci la prima întâlnire
Este foarte important pentru tine ca și bărbat cum te îmbraci la prima întâlnire pentru că o impresie bună cum ar fi o ținută potrivită este foarte greu de realizat. Trebuie să ții cont de faptul că dacă ești îngrijit, arată că te respecti de tine și deja devii mai atrăgător față de persoana opusă fără să fie nevoie să deschizi o conversație.
 
Cred că te-am făcut curios cât de important este primul impact. Acum să trecem și mai adânc în miezul problemei.
 
Care crezi că este cea mai importantă piesă vestimentară pentru o femeie? Dacă nu ai răspunsul, ți-l dau eu…încălțămintea.
 
Nu-ți poți imagina câte pereche de pantofi încearcă unele femei zilnic și involuntar, se vor uita la ceea ce porți în picioare.
 
Îți recomand să eviți flip-flops-urile, adidași de sport ( sunt unele perechi care merg cum ar fi cei Cortez), pantofii cu botul pătrat, pantofii argintii, aurii în general cei foarte strălucitori.
 
Este foarte important să fii îmbrăcat conform ocaziei. Costumul nu-și are locul aici pentru că nu te duci la semnarea unui contract important, la interviu sau un eveniment formal. Excepția este atunci când vă duceți la operă sau teatru.
 
Poartă doar haine potrivite ceea ce înseamnă că trebuie să-ți vină pe corp ca o mănușă nici prea mici, dar nici prea mari.
Hainele trebuie să fie curate, călcate, și într-o stare bună.
 
Îngrijirea personală este foarte importantă. Te rog să nu-ți neglijezi manichiura pentru că femeile sunt foarte atente la detalii. În plus, dacă ai mătreață și nu te poți ocupa rapid de problemă, evită cămășile negre. Dacă ai unisprânceană, scapă de ea.
 
Folosește un parfum bun, dar nu exagera cu el pentru că femeile trebuie să te miroase pe tine nu marca parfumului.
 
Evită tricourile cu mesaje, pentru că vor arăta cât de penibil ești. Bineînțeles trebuie să ai și maniere și să fii o persoană plăcută pentru că hainele și felul în care ești îngrijit te vor ajuta doar la început.
 
Totuși, vreau să-ți enumăr de ce este important să te îmbraci bine:
 
-pentru că este importantă atracția fizică. Gândește-te că majoritatea corpului este acoperit de haine și astfel poți purta haine pentru a te scoate în evidență. Cred că fiecare bărbat știe cât de importantă este imaginea pentru o femeie.
Crezi că o femeie vrea să iasă în oraș cu cineva prost îmbrăcat?
 
-pentru că ai respect față de ea și de propria ta persoană. Ea se va stresa să arate bine pentru tine, așa că fă-i o favoare să arăți și tu bine.
 
-pentru că te va face să te simți mai bine.
 
-pentru că hainele bine alese vor atrage atenția asupra feței. Până la urmă vrem ca persoana de sex opus să se uite la noi în ochi.
 
-pentru că unele haine aduc un plus de masculinitate.
 
În continuare, câteva ținute de la Dan Trepanier despre aceast subiect.

sursa: Stilmasculin.ro

taguri: vesztimentatie masculina, pantofi, costum, camasa

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!