Dinamic, masculin: Berlin Playboy

19 ianuarie 2012 | Autor: Raluca Ursu

Dinamic, masculin: Berlin Playboy

Atunci când vor să petreacă, clubber-ii über-cool fac o călătorie până la Berlin, capitala vieţii de noapte în Europa. Acum, Playboy surprinde esenţa vibrantă a acestei metropole underground şi electro în noul său parfum pentru bărbaţi: Berlin Playboy, disponibil începând cu luna ianuarie 2012.

De la est la vest, Berlin este oraşul în care se întâmplă cele mai interesante lucruri după lăsarea serii. Muzica electro se întâlneşte cu grupul eclectic de artişti, creând o atmosferă surprinzătoare şi diversă, în care orice se poate întâmpla. Îl vei găsi pe Berlin Playboy la o petrecere underground sau făcând pe DJ-ul în cel mai neobişnuit club, amenajat într-o fostă fabrică, petrecând până târziu după răsăritul soarelui.

Vrei să te alături petrecerii? Aroma proaspătă şi energică a lui Berlin Playboy te va transforma dintr-un simplu băiat în Bărbatul Playboy. Scoate-ţi la iveală latura cool şi încrezătoare şi pregăteşte-te să intri în mix! Apasă play! 

Un parfum dinamic, masculin
Inspirat de nopţile electro şi cultura underground plină de culoare ale Berlinului, Berlin Playboy reprezintă echilibrul perfect dintre structura aromatică de tip clasic şi efervescenţa proaspătă. Parfumul se deschide cu un acord condimentat, care se întrepătrunde cu note spumoase de gin cu gheaţă, ce evocă energie şi forţă. Imediat se deschide inima frunctată a parfumului, unde merişorul zemos şi merele sunt mixate cu muşcatele clasice pentru a crea o vibraţie intensă. În cele din urmă, notele lemnoase cu accente de mosc, construite în jurul unui nucleu de muşchi, lasă o atingere senzuală, masculină. Experienţa generală este cea a unui parfum masculin modern şi plin de energie.

Design electro inovator
Ambalajul lui Berlin Playboy evocă scena muzicală underground berlineză, însă păstrează în acelaşi timp imaginea distinctivă Playboy. Verdele electric, ce aminteşte de vitalitatea covârşitoare a acestui oraş, creează un design tineresc. 

Sticla verzuie şi uşor rotunjită a parfumului este înfăşurată într-o panglică neagră care poartă însemnele grafice ale unui egalizator în verde electric. Peste toate acestea tronează legendarul cap de iepure, care a trecut prin câteva transformări de inspiraţie electro, care a primit toate accesoriile unui mixer de DJ. Tuşa finală de stil este adăugată de capacul negru embosat cu faimosul logo cu capul de iepure.

Parfumul este într-o cutie elegantă, dreptunghiulară, care completează perfect aspectul sticlei, cu acelaşi design inspirat de muzica electro şi cu logo-ul Rabbit Head pe post de DJ. Grafica în verde şi argintiu se reliefează pe fondul negru, creând o impresie de masculinitate contemporană.
 

taguri: parfum, masculin, berlin playboy

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!