Cum sa te imbraci daca esti inalt si slab

04 ianuarie 2011 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Cum sa te imbraci daca esti inalt si slab

Bărbaţii înalţi şi slabi trebuie se lucreze intens la construirea unui garderobe, faţă de restul. Deoarece piaţa nu s-a adaptat pentru acestă categorie, cei înalţi şi slabi trebuie să se mulţumească cu hainele largi. Renunţă la hainele largi care te fac şi mai slab şi urmează sfaturile următoare:

Cămaşa

Nu purta cămăşi prea strânse sau prea largi deoarece vei arăta ridicol. Când îţi cumperi o cămaşă verifică să îţi vină bine la umeri şi lungimea mânecilor să fie corespunzătoare. Nu purta dungi verticale pentru a nu părea mai înalt şi mai subţire decât eşti. Poartă culori deschise şi dungi orizontale pentru a părea mai masiv.

Sacoul

Foloseşte materiale groase pentru a creea iluzia de masivitate. Hainele din materiale subţiri vor atârna pe corpul tău şi te vor face mai slab şi fragil. Tweed-ul sau lâna sunt cele mai bune pentru a adăuga greutate când porţi un costum.

Când iţi alegi un sacou, cele mai potrivite culori sunt cele deschise. Negrul sau albastrul închis nu sunt recomandate deoarece te vor subţia. Cele deschise la culoare îţi vor adăuga greutate în plus. Când vine vorba de alegere numărului de nasturi, sacoul cu trei nasturi este cel mai potrivit. Nasturele de sus nu se poartă niciodată descheiat.

Pantalonii

Pantalonii se vor alege cu o talie normală sau joasă pentru a nu arăta mai înalt decât eşti. O talie normală sau joasă va crea un balans între bustul lung şi picioare.

Ce să eviţi

Fiind slab, trebuie să ştii care sunt hainele, culorile şi stilurile de care să te fereşti. Evită dungile verticale şi negrul pentru a nu arată ca o prăjină în bătaia vântului.

Poartă un nod mic la cravată pentru a păstra proporţia cu gâtul subţire şi lung. Evită să porţi hainele prea mulate deoarece iţi vor ieşi oasele în evidenţă.

Ce te avantajează

Dacă vrei să adaugi greutate atunci hainele cu dungi orizontale şi cele deschise la culoare sunt cele mai potrivite.

Du-ţi hainele largi la croitor pentru a le modifica conform tipului tău de corp.

Tricourile polo te ajută să creezi un echilibru în cazul în care ai gâtul lung.

Poartă cravate subţiri în locul celor late. Acestea se vor merge foarte bine cu corpul tău subţire.

Ţine cont de aceste sfaturi data viitoare când te mai duci la cumpărături.
 

sursa: StilMasculin.ro

taguri: pantaloni, sacou, masculin, camasa, imbracaminte, inalt, slab

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!