Colectia Oxette pentru barbati

20 iulie 2007 | Autor: Cristina Dumitru

Colectia Oxette pentru barbati

     Colectia Oxette pentru barbati este bogata in creatii si designuri inedite. Prin cautarea constanta a combinatiei ideale de forme si materiale, Oxette creeaza bijuterii, accesorii si ceasuri pentru consumatorii masculini moderni si cu un stil personal bine definit.

     Linia de accesorii si bijuterii Oxette ofera o varietate de modele, adaptandu-se atat stilului si personalitatii barbatului modern, cat si curentelor actuale. Designeri italieni si eleni concep modele de top cu forme si culori indraznete, avand la baza materiale clasice sau inovatoare. In mod deosebit, colectia de ceasuri pentru barbati este impartita in categorii variate de lux, inclusiv prestigioase cronografe si ceasuri de sport waterproof.

     Pentru barbatul Oxette, puternic si dinamic, noua colectie cuprinde lanturi, ceasuri, inele si bratari din piele sau argint, in forme clasice sau pictate cu motive orientale, precum dragoni si pasari mitice. Adevarata provocare vine insa din combinarea materialelor inovative precum otel inoxidabil si cauciuc, care triumfa detasat asupra modelelor traditionale.

---galerie---

     Bijuteriile Oxette se remarca prin inovatie si unicitate, dar mai ales prin calitatea imbatabila a materialelor folosite.

     Preturi:

     “men4” – ceas 660 RON ;
     inel cu zale 270 RON;
     pandantiv cu zale 210 RON;
     “men2 “ – ceas negru 520 RON;
     ceas visiniu 420 RON
     “men” – 180 RON

sursa: 2activepr

taguri: bijuterii, Oxette, accesorii

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!