Oxette a deschis un nou magazin in Bucuresti

22 aprilie 2008 | Autor: Cristina Dumitru

Oxette a deschis un nou magazin in Bucuresti

     Deschis ca un flagship store, noul magazin este reprezentativ pentru conceptul fashion jewelry, specific Oxette. Franciza Oxette, detinuta de Adela Stan si Corina Bârladeanu, numara în prezent patru magazine tara, dintre care trei deschise în Bucuresti si unul în Constanta.

     Noul flagship store, cel mai mare magazin Oxette dintre cele existente deja, îsi propune sa devina un reper al stilului pentru iubitorii de frumos si autenticitate prin crearea unor evenimente speciale si prin prezentarea celor mai noi colectii Oxette.

     Magazinul se distinge prin liniile minimaliste pure si prin alegerea culorii albe ca element cromatic principal. Decorul imaculat al noului magazin este completat de accente îndraznete de culoare, precum turcoaz sau fucsia. Print-uri supra-dimensionate ale celor mai recente colectii Oxette comunica mesajul brand-ului: feminitate, dinamism si unicitate.

     Colectia Oxette primavara/vara 2008 a lansat o noua provocare femeilor, « Redescopera zeita din tine « , o zeitate a desertului, nascuta din nisip, naucitoare în frumusetea ei salbatica si sofisticata, stralucind în noua colectie de bijuterii si ceasuri Oxette. Bijuteriile si accesoriile Oxette sunt comercializate în România prin alte trei magazine în Bucuresti Mall, Plaza Bucuresti si Tomis Mall, Constanta.

     Oxette este un brand international, prezent în peste 25 de tari, cu 400 puncte de vânzare. Înca de la lansarea sa în Grecia, în anul 1998, Oxette s-a încadrat într-o categorie aparte de bijuterii, definita prin conceptul de fashion jewelry. Oxette produce si comercializeaza bijuterii din argint, ceasuri si accesorii, utilizând tehnologie de vârf si concepte originale de design.

     Colectiile prezentate de Oxette sunt definite întotdeauna prin creativitate. O echipa de designeri italieni cerceteaza noile tendinte din moda si design si în acelasi timp adapteaza modelele specificului consumatorilor din pietele în care produsele Oxette sunt comercializate. Brandul Oxette, cel mai ascendent brand grecesc în strainatate, este prezent în România prin intermediul master francizei detinute de firma Perideo International.

sursa: 2activePR

taguri: oxette, bijuterii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!