Primul fashion show adidas in Romania

12 octombrie 2006 | Autor: Cristina Dumitru

Primul fashion show adidas in Romania

     adidas a celebrat originalitatea printr-un spectacol de moda inovativ si cu totul special.<!--topnews--> Primul fashion show adidas in Romania a prezentat noua colectie Toamna/Iarna 2006 precum si modele din colectia viitoare Primavara/Vara 2007.

     In sezonul Toamna/Iarna 2006 divizia Sport Heritage continua sa aduca pe piata internationala de lifestyle produsele adidas Originals, pline de autenticitate si unicitate. Teme si colectii variate surprind adevarata fuziune dintre autenticitatea sportiva si stilul global de strada. Prin campania de marketing care celebreaza Orginalitatea, adidas evidentiaza patru teme principale pentru sezonul urmator, representative pentru modul in care Trifoiul inspira individualitatea in prezent, cat si in viitor.

     Conceptul feminin

     Linia Premium Basics pentru femei ofera imbracaminte si accesorii de inalta calitate, usor de purtat, dedicate consumatoarelor de lifestyle, in cautare de produse bune in pas cu trendurile. Calitatea inalta a materialelor, atentia pentru detalii, croiala usor de purtat a modelelor ofera produselor o unicitate aparte.

     Freizeit

     A doua tema, Freizeit, extinde relevanta brandului si limbajul designului de la stilurile pur atletice la cele casual, atat in incaltaminte cat si in imbracaminte. Linia continua si dezvolta tema Country Club prin produse cu taieturi clasice modelelor Freizeit, cat si taieturi moderne. Dedicata petrecerii timpului liber, colectia prezinta modele sport care isi iau inspiratia din lumea navigatului, golfului si tenisului, pastrand traditia Heritage.

     Carlo Gruber

     Tema de iarna a acestui sezon va fi colectia capsula Carlo Gruber care combina imbracaminte de ski retro, cat si moderna. Inspirata din colectia din 1970, aceasta reinterpretare pentru anul 2006 utilizeaza culori stralucitoare si tricotaje care au adus nota de unicitate a acestei colectii. Colectia cuprinde incaltaminte si imbracaminte, atat pentru femei cat si pentru barbati si ramane fidela stilului jucaus si sportiv, incorporand nenumarate elemente la moda. Modelele vor folosi brandingul Carlo Gruber in diferite executii alaturi de binecunoscutul Trifoi. Pentru consumatorul obisnuit de moda, colectia cuprinde modele retro pentru ski, cu adevarat deosebite.

     City Pack

     Platind tribut unora dintre cele mai importante metropole ale globului, adidas a realizat colectia City Pack cu piese unice de imbracaminte si incaltaminte. Jocul de culori, designuri si mixul de executii aduc orase precum Paris, Buenos Aires, Moscova si Milan pe lista trendurilor favorite pentru consumatorul feminin. Ca si cele realizate pentru baieti, aceste produse surprind numele si elementele caracteristice ale oraselor. Pentru a oferi o gama completa liniei, produsele de imbracat sunt completate de cele de incaltat prin culoare si design.

     Respect M.E.

     Colectia de success Respect M.E., realizata in stransa colaborare cu regina hip-hopului, Missy Elliott, surprinde si de aceasta data prin outfituri speciale pentru zi, cat si pentru noapte. Colectia cuprinde trei linii, dedicate in totalitate femeii tinere din mediul urban. Tema principala a liniei Bass Line este Collegiate Classics, in timp ce pentru liniile Rhythm si Rhythm Exclusives tema este Lady Equestrian.

     Ali by adidas

     Inceputa in sezonul toamna/iarna 2005, colectia completa de inbracaminte, incaltaminte si accesorii este continuata si in acest an. Noua colectie Ali a fost creata in colaborare cu Muhammad Ali si transmite un puternic mesaj consumatorului masculin urban.

     Colectia Primavara/Vara 2007 este o piatra kilometrica in istoria adidas Orinals. Prin aceasta colectie adidas Originals continua invitatia spre libera exprimare a stilului personal. Ultimele trenduri in materie de moda pentru sezonul urmator vor fi puse in valoare prin aceasta colectie unica. Produse reprezentative, atat pentru fete, cat si pentru baieti, vor dezvalui caracteristicile principale ale colectiei Primavara/Vara 2007 de la adidas.

sursa: 2ActivePR

taguri: adidas

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!