advertorial

Tiendafashion cauta: candidatul ideal

18 noiembrie 2009

Superwoman -  glamour - androgin - punk

Varsta: 16 – 45

Caracteristici: sociabila, inteligenta, sexy, perfectionista, open-minded, optimista, personalitate puternica, curajoasa, creativa, pasionala, salbatica. Aptitudini: abilitati fashion &style,  sport extrem (driving in the city), spontana, comunicativa, energica, bun observator, rezistenta la stres.

Hobby: moda, shopping, calatorii, art&culture, clubbing, gossip activities with friends, teatru, karaoke, pictura, foto, make-up, dress-up, blogging, chatting. Obiective fashion: tinuta impecabila, accesorizare perfecta, imbunatatirea continua a stilului personal, atragerea tuturor privirilor.

Tiendafashion.ro te dezbraca de limitele cotidiene si te imbraca in tinute de superwoman urbana. Aici totul se leaga cu imaginatie si curaj. Nu mai sunt limite, nu avem uniforme, tinuta office se adapteaza stilului elegant sau de club, in functie de moment. Casual poate deveni elegant, sport poate deveni sexy. Ai curaj si schimba ritmul garderobei tale.

Tu esti pentru noi superwoman:  la birou, la cafea cu fetele, la film cu prietenii, la o intalnire romantica, sau in tribunal.

Adapteaza stilul nostru, stilului tau personal. Joaca-te cu personalitatea ta si creaza-ti tinute unicat la tiendafashion!

Tiendafashion

s.c. Nova Magic srl

tel 0761112233

tiendafashion@yahoo.com

sursa: Tienda Fashion

taguri: moda, fashion, haine

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger

Galerie foto