Expo Mariage: nunti pe toate gusturile

21 martie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Expo Mariage: nunti pe toate gusturile

     Nunta, unul dintre evenimentele majore din viata fiecaruia, ar trebui sa fie, pentru fiecare cuplu, amintirea cea mai frumoasa, in care si el, si ea, au fost , pentru o zi, personaje de poveste.
     Daca pana acum cativa ani nuntile se tineau in cantine studentesti sau de intreprindere, cu mirii si nasii gata obositi dupa o alergatura de cateva saptamani, pentru pregatiri, acum lucrurile s-au schimbat radical. Acest fapt este demonstrat si de prezenta numeroasa, la expozitia de nunti de la hotelul Marriott, a firmelor care ofera servicii complete tinerilor viitori miri.
     Intr-un cadru excelent amenajat, expozantii au pus la dispozitia publicului tot ceea ce ti-ai fi putut dori la o nunta: invitatii absolut superbe, rochii de vis, realizate de nume mai mult sau mai putin cunoscute, costume barbatesti, accesorii pentru mireasa si mire, aranjamente din baloane si flori, casete video ale nuntilor realizate pana acum.

 

     De la asigurarea meniului, intr-un restaurant respectabil, la limuzine de lux, artificii si aranjamente din baloane, vestimentatie si invitatii, aceste firme ofera pachete de nunti “la cheie”, dar si servicii separate, spre exemplu:

     Filmarea evenimentului de catre un cameraman profesionist - de la 100 euro
     DJ si instalatie profesionala de sunet si lumini - de la 150 de euro
     Coafura si machiaj - de la 65 de euro
     Aranjamente pentru scaune - de la 1 euro/scaun
     Limuzina - de la 100 euro
     Rochii de mireasa - intre 4 si 21 milioane sua chiar mai mult
     Tort - de la 4 euro/kg, cu transport inclus

     Asa ca daca aveti in plan o nunta, nu ezitati sa apelati la astfel de organizatori. Preturile nu sunt mai mari decat daca v-ati organiza singuri, efortul scutit este insa, considerabil, iar calitatea serviciilor elimina surprizele neplacute.

sursa: beautycenter.ro

taguri: Expo Mariage, mariaj, casatorie, mireasa

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!