Branduri noi in lumea bijuteriilor

17 iunie 2010

Branduri noi in lumea bijuteriilor

Există valori ce ţin de modă şi valori eterne. Diamantele, aurul şi perlele fac parte, cu siguranţă, din a doua categorie. Ele nu-şi pierd valoarea niciodată, iar frumuseţea lor este inegalabilă. Două noi branduri de bijuterii din aur, diamante şi perle, de o calitate ireproşabilă şi la preţuri imbatabile, se găsesc de acum, în exclusivitate pentru România, în magazinele You&Me.
 

Este vorba de brandul ACHEA, cu bijuterii realizate din aur de 18 carate şi cu perle japoneze Akoya, cu adevărat superbe, şi de brandul AQUA, cu bijuterii tot din aur de 18 carate şi cu diamante veritabile, de o strălucire ce te cucereşte de la prima vedere. Fiecare bijuterie oferită de brandurile italieneşti ACHEA sau AQUA se bucură de o garanţie internaţională de doi ani.
Remarcabil în cazul acestor bijuterii este faptul că au preţuri extrem de accesibile, graţie unei tehnici speciale de prelucrare cu laser, prin care se pot realiza bijuterii cu gramaj redus, dar foarte spectaculoase. Cu totul deosebite sunt inelele de logodnă tip solitaire, cu preţuri ce pornesc de la 200 de euro şi pentru care se specifică, în certificatele de autenticitate, numărul de carate, culoarea, claritatea şi tăietura. Sunt bijuterii care într-adevăr strălucesc cu aceeaşi intensitate cu care vibrează tinerii îndrăgostiţi atunci când se hotărăsc să-şi unească destinele.
 

Fie că vorbim de inelele, cerceii sau lanţişoarele ce ne încălzesc sufletul cu inegalabilele perle Akoya, fie că vorbim de strălucitoarele lănţişoare cu pandantiv, inele sau cercei cu diamante de o claritate ce deschide larg ferestrele unei lumi a magiei absolute, aceste bijuterii seducătoare vă aşteaptă în magazinele You&Me. Vraja lor vă va face să descoperiţi o lume mai frumoasă şi mai caldă alături de sufletul vostru pereche cu care vă propuneţi să vă construiţi o viaţă împreună.
 

sursa: Arena Communications

taguri: bijuterii, perle, aur, achea, aur, diamante

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!