Magazin Bien Savvy in Constanta

29 august 2008

Magazin Bien Savvy in Constanta

     Bien Savvy, unul dintre cele mai apreciate branduri de rochii de mireasa si tinute de seara din Romania, vine in intampinarea clientelor sale din Constanta cu un nou magazin in incinta City Park Mall, la Sky Level, ce va fi inaugurat pe data de vineri 29 august, 2008. Bien Savvy distribuie rochiile de mireasa ale celui mai prestigios brand de rochii de mireasa din lume , San Patrick , colectia La Sposa.. Experienta si prestigiul designerilor Bien Savvy garanteaza tinute de un rafinament aparte, de o eleganta elevata prin broderiile realizate manual. Texturile sunt pretioase de matase si dantela Chantilly si au o linie de design neconventionala, senzuala, ultra-feminina.

     De la deschiderea magazinului din Bucuresti, Bien Savvy a capatat renumele unui brand care promoveaza valorile estetice, calitatea impecabila si exclusivismul in design si tehnica de lucru.Bien Savvy faciliteaza contactul cu clientele sale, prin consiliere personala, in cadrul ateliereului din Bucuresti, sau prin intermediul site-ului oficial, care in curand va include un forum si un blog, pentru mirese si nu numai.

     Lansarea Bien Savvy in Romania a presupus investitii de peste 150.000 euro, urmand ca acestea sa creasca pe masura extinderii retelei de magazine in tara. 'Urmarim sa facem cat mai mult femei fericite!' declara managemnetul Bien Savvy pentru Romania.

     Magazinul Bien Savvy din Constanta

     Localizat intr-o zona comerciala de lux a orasului Constanta, in City Park Mall, magazinul se intinde pe o suprafata de 55 metri patrati, oferind clientelor sale o galerie unica ce cuprinde intreaga colectie Bien Savvy de rochii de mireasa si rochii de seara. Pentru detalii si oferta completa, precum si consultanta, forum si blog, va invitam pe www.biensavvy.ro

     Ce garanteaza unicitatea Bien Savvy:

     Linia Bien Savvy este o prezenta unica pe piata fashion din Romania. Este personificarea rafinamentului, bucurandu-se de aprecierea clientelor pentru stilul si calitatea inconfundabile. Colectiile se adreseaza tuturor femeilor care pun pret pe calitate, design, eleganta, si sunt pentru femeile care se respecta.

sursa: Bien Savvy

taguri: Bien Savvy, rochii de mireasa, mirese

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!