The Wedding Planner se lanseaza cu un nou concept

17 noiembrie 2007 | Autor: Claudia Patrascu

The Wedding Planner se lanseaza cu un nou concept

     Oricine si-a organizat propria nunta stie prea bine ca este o misiune pe cât de palpitanta, pe atât de extenuanta, în care orice ajutor este binevenit. Mai cu seama al unui specialist în nunti, cum este revista The Wedding Planner, proaspat lansata pe piata cu un concept nemaiîntâlnit în România: este glossy si prezentabila, se adreseaza unui public pretentios, are un continut atractiv, se distribuie numai în locatii exclusiviste si… este gratuita. sa cunoastem The Wedding Planner, “specialistul nuntilor cu staif”.

     Toate viitoarele mirese, nase, domnisoare de onoare, precum si domnii – miri, nasi, socri, cavaleri de onoare - care le sunt alaturi în laboriosul proces de organizare a nuntii pot rasufla usurati: de acum încolo, au un consilier de încredere. De buna voie si nesilita de nimeni, revista The Wedding Planner îsi asuma misiunea de a-i consilia pe toti cei care se pregatesc de nunta (a lor sau a altora) si, mai ales, de a asigura buna-dispozitie a tuturor fostilor, actualilor sau viitorilor nuntasi.

     Cititorii vor descoperi în paginile revistei articole cu atitudine, informatii clare si pertinente, solutii pentru rezolvarea nenumaratelor “detalii” ce se cer rezolvate în organizarea unei nunti, toate structurate în urmatoarele rubrici: Planuri, Planuri… învata viitoarele mirese cum sa-si organizeze nunta mai usor si mai cu spor. Cuprinde tot ce trebuie si ce nu trebuie sa se întâmple înainte de nunta. Aviz tuturor participantilor!

     Stil. Tinute, coafuri, machiaj, spa. Tot periplul estetic pe care orice mireasa trebuie sa-l parcurga înainte de nunta pentru a fi radioasa si frumoasa în ziua cea mare. Inbox prezinta raspunsurile cititorilor la mini-sondajul The Wedding Planner privind cele mai importante, amuzante, neobisnuite întâmplari de la nunta. Cele mai interesante testimoniale se premiaza.

     Ziua Z dezbate toate subiectele legate de ziua nuntii: ultimele pregatiri, supravegherea petrecerii, derularea evenimentelor, traditii si… emotiile firesti, de nunta. Deco propune abordari clasice sau nonconformiste privind alegerea si amenajarea locatiilor de nunta. Consiliaza si informeaza viitorii miri, dar si celelalte persoane implicate în organizarea nuntii, astfel încât sa evite orice surpriza neplacuta. Boutique prezinta tendintele locale si globale în materie de cadouri de nunta si propune idei originale. Tot aici gasiti o lista cu magazine specializate si sfaturi pentru alegerea celor mai avantajoase si potrivite daruri pentru miri.

     Bazar ofera informatii inedite sau mai greu accesibile, stiri mondene si cele mai noi “Fitze” observate la nunti cu fason. Dosar contine informatii concrete si complete despre formalitatile administrative ale fericitului eveniment: oficierea casatoriei civile, ceremonia religioasa, analizele medicale, demersurile necesare pentru organizarea nuntii în strainatate si multe altele.

     Datorita formatului sau mini–pocket, revista se poate strecura cu usurinta chiar si în cele mai cochete posete si serviete. Revista este disponibila numai în locatii exclusiviste din Bucuresti, publicul din provincie putându-se abona gratuit la revista pe website-ul revistei, www.theweddingplanner.ro.

sursa: SwissPlan.biz

taguri: nunta, wedding planner, mireasa, mire

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!