advertorial

Tratament Intensiv Silhouette cu cafeina & alge marine

08 iunie 2007 | Autor: Raluca Florescu

     SlimArt va aduce in luna iunie o impachetare cu gel de cafea si alge marine la Tunelul Mobil Futura cu Raze Infrarosii, ce permite realizarea unor tratamente globale, complete si cu rezultate deosebite, inca de la prima utilizare. Acest tratament ajuta la combaterea celulitei, slabit si relaxare la prevenirea imbatranirii premature a pieli, protejare, etc.

     Impachetarea sub efectul caldurii si al infrarosiilor va declansa si accelera intr-un mod deosebit eliminarea toxinelor, a depozitelor de apa si grasime "disponibilizate" in masajul initial de drenaj si detoxifiere.

     Gelul de cafea este un concentrat de activi "arzatori de grasime" pentru pierderea rapida in greutate. Dupa modelajul necesar pentru ca gelul sa penetreze perfect se infasoara cu film osmotic zona tratata si se lasa sa actioneze de 30-45 de minute sub efectul intensificator al caldurii si al razelor infrarosii. Caldura produsa de tunel are un efect drenant asupra vaselor sangvine, imbunatatind circulatia si in acelasi timp eliminand apa retinuta in corp.

     Principii activi vor continua sa actioneze ore in sir dupa tratament. Pentru obtinerea celor mai bune rezultate de tratament, aceasta trebuie realizat impreuna cu un gomaj activ (ce contine deja activi necesari in tratament), urmat de un masaj anticelulitic (30 minute) .

     Tratamentul este contraindicat persoanelor care sufera de:
     - boli cardiace
     - boli de piele
     - boli sangvine(tromboflefita)
     - varice

     Va asteptam la SlimArt!

     Clinica de infrumusetare corporala si faciala SlimArt
     Piata Lahovari, nr. 5A, sector 1, Bucuresti
     Tel/Fax: 021/311.87.34, 0726/65.63.96
     E-mail: contact@slimart.ro
     Web: www.slimart.ro

sursa: SlimArt

taguri: slimart, slabire, tratament cu alge si cafeina

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger