Gold Shape: silueta de aur

15 noiembrie 2006 | Autor: Andreea Coman

Gold Shape: silueta de aur
copyright: Gold Shape

     Din dorinta de a obtine silueta ideala, incercam variate exercitii pentru slabit<!--topnews-->, produse pentru slabit, dar uitam sa intrebam un specialist care este solutia care ne prinde cel mai bine. De aceea am cautat noi solutia pentru tine: GOLD SHAPE.

     Pentru a arata bine, nu inseamna neaparat ca trebuie sa bem apa plata cu lamaie o saptamana<!--supernews-->, dupa care sa o luam de la capat cu regimul alimentar de dinainte. A avea o silueta de invidiat reprezinta o chestiune de vointa, un stil de viata sanatos si utilizarea lotiunii revolutionare GOLD SHAPE.

     Lotiunile anticelulitice dau rezultate, insa trebuie sustinute si de un efort fizic, efectuat de minim 2 ori pe saptamana, si completat de un regim alimentar care sa ne asigure necesarul de vitamine si proteine pentru fiecare zi.
     O crema care ne subtiaza talia sau coapsele nu este suficienta pentru a ne mentine suple. O putem folosi cu succes, insa daca mancam frecvent la fast-food-uri, tot efortul de pana atunci se duce pe apa sambetei.

     Lotiunea Gold Shape este altfel decat restul lotiunilor pentru slabit demonstrandu-si eficienta in doar 45 de minute de utilizare.
     Testata, pe voluntari femei, cu probleme de exces de grasime subdermica, Lotiunea Gold Shape a dat rezultate remarcabile. Utilizarea cremei la efectuarea unui masaj timp de 45 minute duce la micsorarea circumferintei taliei cu pana la 10 cm, a soldurilor cu 7,5 cm, a coapselor cu 5 cm si a partii superioare a bratelor cu 3 cm.
     Lotiunea Gold Shape contine ingrediente naturale, care influenteaza temperatura corpului si creste rata de ardere a grasimii transformand-o in energie. Nu va speriati insa daca va incalziti dupa aplicarea lotiunii, deoarece cresterea temperaturii indica faptul ca respectiva crema este activa.

     Secretul cremei:

 • Lotiunea de slabire GoldShape are formula Slimsafe, care are efect special de ardere a grasimii si de prevenire a depunerilor de grasime.
 • Masajul dureaza 3-5 minute pe zonele cu exces de grasime;
 • Lotiunea are rezultate chiar daca nu efectuam exercitii fizice (utilizand lotiunea 30 de minute pe zi timp de 4 saptamani s-a diminuat greutatea cu 4 kg si s-a redus circumferinta taliei cu 5 cm);
 • Dupa utilizare nu este necesara indepartarea lotiunii de pe corp;
 • Crema nu are efecte secundare, fiind testata si demonstrata pe voluntari (are Copyright ANC);
 • Persoanelor suferind de gastrita le este recomandata recuperarea inainte de utilizare;
 • Slimsafe nu afecteaza capacitatea anticonceptionalelor;
 • Lotiunea Gold Shape poate reduce atat grasimea subdermica cat si celulita;
 • Lotiunea Gold Shape mareste rata de ardere a grasimilor, iar a doua zi circumferinta taliei nu revine la valoarea anterioara;
 • O aplicarea corecta se face de doua ori pe zi, dupa dus;
 • Masajul cuprins intre 5- 45 de minute sporeste efectul lotiunii;
 • O sticla cu Lotiunea Gold Shape are 220 ml, iar in functie de suprafata pe care se aplica poate dura intre 1- 3 saptamani.

sursa: Estetik media

taguri: gold shape, slabire, energie, anticelulita

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!