Namolul autosofant reduce cu 70% celulita

03 octombrie 2006 | Autor: Magda Vacarescu

Namolul autosofant reduce cu 70% celulita

     In cele ce urmeaza va propunem un tratament anticelulitic extreme de eficient, produs de catre casa Phytomer, din Franta.
     Procedeul are la baza folosirea unei paste/namol cu autoincalzire - asa zisul namol autosofant (sau "self heating marine mud"). Aplicat pe suprafat pielii se autoincalzeste, fara a fi nevoie de nici o alta sursa de caldura suplimentara.

     Ce este namolul autosofant?

     Acest namol este un amestec de ceara, alge si apa de mare cu doua efecte: efect mecanic-caldura si masaj, efect chimic-osmoza. Acest amestec accentueaza proprietatile fizice ale cerii, retentia de caldura (necesara transpiratiei locale si eliminarii lichidelor interstitiale) si absortia de apa. Cand vine in contact cu pielea elibereaza caldura acumulata de ceara.

     Procesul de maturare ia locul apei marii. Namolul va concentra microorganismele din mediul inconjurator si se va imbogati in elemente si vitamine pentru beneficiul intregului corp. Fiecare namol difera in functie de maturitatea si bogatia mediului inconjurator. Dupa stadiul de maturitate, namolul este supus testelor biologice. Pentru a putea fi folosit namolul trebuie sa fie eliberat de bacterii, germeni si elementele poluarii.

      Namolul poate fi aplicat la temperatura de 34-40C pe anumite zone sau pe tot corpul. Aplicarea poate fi insotita de impachetare cu folie paratermica care stimuleaza procesul de transpiratie precum si asimilarea cu usurinta a ingredientilor marini.

     Aplicarea namolului relaxeaza tesuturile si imbunatateste schimburile celulare. De asemenea, elibereaza elemente esentiale de care organismul are nevoie pentru o buna functionare. Folosirea namolului stimuleaza microcirculatia si tonifica pielea, elibereaza punctele tensionate. In tratamentele corporale, namolul este aplicat pe zonele critice: zonele de grasime, pielea de portocala, sub forma de impachetari sau pe talpa piciorului pentru un efect de relaxare intensa.

     Ce rezultate exista in tratamentul anticelulitic cu namol autosofant?

     In tratamentul celulitei, studiile si practica in saloane de specialitate, au dat urmatoarele rezultate statisticie:

     - 80% au notat o tonifiere mai buna si o senzatie de usurare
     - pielea de portocala a fost redusa cu 70%
     - efectul de drenare a fost imbunatatit cu 90%.

     Acest tip de tratament se efectueaza la PerfectContur - Centru de slabire rapida si remodelare corporala.

sursa: Perfect Contur

taguri: namol autosofant, slabire, alge

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!