advertorial

PerfectContur

03 iulie 2006

PerfectContur
copyright: Perfect Contur
Str. Octavian Goga nr. 6, Bloc M25, sc. 3, ap. 60, interfon *2002 (langa P-ta Unirii)
Telefon: +40-21-322.32.40, +40-723.997.163
Orar: luni-vineri: 08:00-21:00, sambata: 09:00-16:00, duminica: 09:00-13:00
Web: http://www.perfectcontur.ro


---poza---

     PerfectContur este locul ideal pentru femeia mileniului lll. Aici va puteti incarca bateriile dupa o zi obositoare, aici va puteti imbunatati look-ul,va puteti remodela atat corpul, cat si fata si cu siguranta efectele tuturor tratamentelor, insumate va vor aduce o stare de bine, de satisfactie... Toate tratamentele noastre au efecte rapide, absolut spectaculoase.

     Salonul este dotat cu:

     - electrostimulatoare musculare cu 24 electrozi
     - tunel cu raze infrarosii
     - aparat cu ultrasunete
     - termocuverta cu 3 zone
     - tehnologie WienerKosmetikum de slabire ultrarapida.

     La PerfectContur va puteti relaxa dupa o zi istovitoare cu un masaj, va puteti atenua celulita cu masaj anticelulitic si puteti elimina toxinele si lichidele interstitiale prin drenaj limfatic (masaj). Salonul va ofera de asemenea terapii complexe, personalizate la cerere, fara a percepe nici un comision in plus.

     PerfectContur este alaturi de dumneavoastra, atat cu terapii de ultima generatie, cat si cu personal scolarizat in Grecia. Tratamentele de care puteti benefiacia la salonul nostru sunt:

     Tratamente de slabire si remodelare corporala, tonifiere, tratamente sub tunelul cu raze infrarosii - atat electrostimulare cat si impachetari, tratamente si impachetari la termocuverta, drenaj limfatic, sauna uscata - atat de benefica femeilor; pachete de proceduri pentru redefinire si intarire bust; tratamente anticelulitice extrem de eficace folosindu-se tunelul cu raze infrarosii, ultrasunete, impachetari corporale cu termo-cream, namol fango imbogatit cu iod, alge marine, vitamine, elastina; masaj de intretinere, relaxare, anticelulitic, reflexogen,drenaj limfatic; tratamente antirid si rehidratare - terapii executate cu ultrasunete; lifting nechirurgical.
     Ca adjuvante in aceste tratamente se folosesc capsule cu colagen, elastina, liposomi + vitamina E, proteine vegetale, creme hidratante.

     Vedeta tratamentelor noastre este slabirea ultrarapida prin infasare folosind tehnologie Wienerkosmetikum. Prin aceasta metoda slabiti garantat inca de la prima sedinta (dupa 45 minute) de la 1,5 cm din circumferinta. In afara de obtinerea unei siluete zvelte, prin aceasta metoda se reduce si celulita, realizandu-se simultan si dezintoxicarea organismului, intinderea si tonifierea pielii.

     Va este dor sa va revedeti in oglinda zvelta, cu pulpe frumos conturate, va este dor de talia de viespe de acum cateva luni, ani? Atunci nu mai ezitati si programati-va la o evaluare la salonul nostru. Inca de la prima sedinta vei vedea/simti o micsorare in cm, o stare de bine si de satisfactie va va invalui, in sfarsit faceti ceva pentru silueta dumneavoastra si de ce nu si pentru cariera dvs.

sursa: beautycenter.ro

taguri: PerfectContur

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger